−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 17 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Kihagyhatatlan divat darabok

  10. 09. 2020      A divat világában

Megérkezett az Ősz. Borongós az időjárás, fúj a szél, hol esik, hol nem.. így a Csendes Társ ma esőnapot tart. Természetesen aggodalomra semmi ok,... Ősszel változás van a levegőben!
Előkerülnek a kabátok, pulóverek és a természet is új színekbe öltözik.
Ideje bakancsot húzni és kiadós sétákra, túrákra...  a vénasszonyok nyarán túl egyre csípősebbek lesznek az esték.

Épp ezért, mikor hazaérsz a kiadós túráról, ezeket a közönség kedvenc gyertyákat ajánljuk neked, WoodWick illatgyertyák.
Hihetetlen és elmondhatatlan érzés, mikor hazaérsz egy hűvös esôs nap után, jól esne egy csésze tea, vizet forralsz, és élvezed a WoodWick illatgyertya szépségeit.  

Aztán az ôszi ruházat, ugye hogy ismét újabb kiegészítôkre lesz szükség az idén is. Mondjuk például egy ôszi ruhára? Hatalmas a választék, szebbnél szebb és sodás ôszi szinkombinációval jön a Desigual.

Ha olyan prémium minőségű termékekre vágysz, amik szexisen elegánsak és ezért magabiztossággal és önbizalommal ruháznak fel, akkor válogass a Guess ruhák és divatkiegészítők között. Marcus Aurelius azt mondta: „Lenéz engem valaki? Az ő dolga! Az én dolgom, hogy ne tegyek, és ne mondjak semmit, ami lenézést érdemelne.” Ismerd meg a Guess márka rövid történetét!

A Guess egy amerikai divatmárka férfi és női ruha mellett olyan divat kiegészítőkkel foglalkozik, mint órák, ékszerek, parfümök, cipők.
Mielőtt 1981-ben a Guess márkát a Marciano testvérek megalapították volna, Franciaországban MGA néven üzletek sorát nyitották meg. Georges Marciano először 1977-ben érkezett Amerikába, majd testvéreivel Los Angelesbe költöztek, hogy felmérjék, ott is tudnak-e hasonló üzletet alapítani. Beverly Hills területén nyitották meg az első üzletüket, ami hatalmas sikert hozott. 

Továbbá ezekkel a márkákkal, találkozhattok nálunk Tommy Hilfiger, vagy Converse, és még több világhírű márka, melyet inkább nézzétek meg :) További szép napot kívánunk, és kellemes válogatást. Reméljük segítettünk egy picit :) 

podzimní outfity

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?