Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 65 óra múlva 7 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Kézzel készített ékszerek a régi órák - tik-tak Egyébként

  30. 07. 2013      A divat világában

Ékszer Tick Ellenkező esetben a kézzel készített eredeti régi watchmaking alkatrészek és mozgásokat. Egyes esetekben további kristály gyantát, amely utánozza üveg. Alkotójuk Jana Nyergesová tervező, aki dolgozik, a következő ékszereket álmaik és fantáziák.

Ellenkező esetben, tik-tak - Jana Nyergesová Ellenkező esetben, tik-tak - Jana Nyergesová

Jane akkor látogasson el néhány lány mutatja - pl. Egy toronyóra múzeum Soběslav (2012), illetve alkímiai illatszerek Rafaella (2013). John, az ő munkája került TV, és kétszer megmutatni Reggeli Nova.

DifferentFashion.cz a Cseh Köztársaságban már 6 éves értékesítési ruházat és kiegészítők érdekes márkák. Amikor először megérkeztem Jana kínál eladásra márka TIK annyira eltér egymástól, ezért nem volt a Cseh Köztársaságban teljesítmény oldalak és e-boltok, amelyek foglalkoznak az érdekes márkákat és szeretne mutatnak velünk. Nem lehetett megtagadni, és ezért hajlandó együttműködni. Ékszer megvásárolhatók itt: TIK annyira más.

Ellenkező esetben, tik-tak Ellenkező esetben, tik-tak - Bross Jelinek

Minden ékszer tartottunk kezét a sok másodperc, és nézett az apró részleteket a komponenseket az igazi régi órák, amelyeket felszámoltak és újra össze a különböző formák, minták, hanem a forma állatok és tárgyak a mindennapi életben. Hihetetlen.

Tik Tak Egyébként lehet például igazán origináním ajándék. Vagy nem tetszik, hogy a dolgokat a történetet? És ha azt képzeled, hogy bárki is a történelem ezen régi órák elkopott és szerettelek, és most az egész történetet átdolgozta a ékszert viselni a nyak, a kezek vagy a bross, azt varázsát.

Ellenkező esetben, tik-tak - Tánc Bross Ellenkező esetben, tik-tak - Tánc Bross

Néhány darab tervező maga is leírja a steampunk stílust. Mit lehet olvasni pl. Be Wikipedia .

Ha azt szeretné, hogy tényleg más nem lehet kihagyni ezt az ékszert, mert minden egyes darab eredeti !!!

Ellenkező esetben, tik-tak - ékszerek összetevőinek régi órák Ellenkező esetben, tik-tak - ékszerek összetevőinek régi órák

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás