+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Készüljön fel téli kabátok Desigual

  04. 11. 2016      A divat világában

Itt van! Lassan, de biztosan kezdenek fedezésére őszi és téli kabátok kabátok, kevés, amit akar. De szerencsére megvan a lehetőségünk, hogy viseljen egy igazán egyedi darab, mint a téli kabátok, hogy mást, mint márka Desigual. Nézzük meg, mi van a jelenlegi tendenciák az idei évre.

Luxus piros kabát Desigual kellemes és kényelmes a szervezetben. Van egy érdekes vágott, gombos, és hiányzik belőle a népszerű ,, desigualovské „mandala. Ez a kabát felcsillan még borús, esős nap, és akkor tökéletesen meleg.

Ebben bevon azt valószínűleg netipovali azt Desigual. Nem visel motívumok, színes minták vagy egyéb dekorációk. Ez a tiszta, sima és egy egyedi vágás. Ez egy elegáns és jellegzetes kék színt fog neked jól látható minden időben.

Luxus télikabát származó márka Desigual khaki, díszített fekete motívumokkal mandal egy nagy mellett a téli sportok napig outfitům. Park egy trendi szőrme, amit díszíteni, és meleg.

Az eredeti egyértelműen a téli kabát, szürke. A szőrzet aszimmetrikus gallérral kapcsolva a gombok által, és ez növeli a derék gumiszalag. A szőrzet elegáns, barátságos és kényelmes, alkalmas bármilyen ruhában.

Teljesen egyedi, ezen a télen kabát Desigual egy érdekes szín, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen ruhában. A szőrzet szabott illeszkedés, erős gallér lehet rugalmasan módosítható és érdekes párkányra. Az előnye, hogy ez a réteg az, hogy azért, mert a szín kombinációja lehet viselni semmit.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás