−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 12 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Készítsd el ezt a karácsonyt

  07. 12. 2020      A divat világában

Karácsony. Az az idő, amelyet minden évben várunk ...

Olyan idő, amelyhez az égő gyertyák mindenképpen tartoznak, és amely az illatok széles skálájával társul.
Az illat ellenállhatatlan, csábító, az igazi karácsony varázsával megtalálhatja a népszerű Yankee Candle és WoodWick márkák alatt is. A gyertyák, illatos viaszok vagy akár illatos csapok nem csak karácsonyi aromájú autókhoz kiváló ajándék tippek szeretteinek.

Tedd az idei karácsonyt édes vaníliává, még akkor is, ha nem süted, vagy tűszagú, még akkor is, ha műfád van. A WoodWick gyertyáknak köszönhetően ez is hozzájárul a karácsonyi közérzethez és egy fából készült kanóc megrepedéséhez , ami szintén kellemes nyugtató légkört teremt a lakásban, mintha égő kandalló mellett ülnék.

Kápráztatja el fás illataival , csipetnyi fűszerekkel és érzéki borostyánnal, például az Amber & Incense termékeivel, az érzéki fekete borssal vagy a lédús gránátalmával.

Woodwick

Yankee gyertya

... meghaladta az idei évet, és széles választékot kínál a gyertyákból, nemcsak karácsonyi illatkombinációkkal, hanem formatervezéssel is. Érezheti az alma, a fahéj, a pekándió, a mandarin vagy az erős fahéj illatát.

Egy ilyen ajándék biztosan örömet szerez édesanyjának, nagymamájának vagy barátjának. De gondolj magadra is és készítsd el a karácsonyt otthonában (utálhatod a tehetségesek ellenállhatatlan illatait) :-)

Yankee gyertya

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?