Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 63 óra múlva 44 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Kendő nem csak a nyak

  30. 06. 2013      A divat világában

Ezúttal hozni egy tippet, hogy felélénkül a szekrény egy sálat. Sálak és csésze minden színben és méretben elmúlt években elsősorban elérje a téli és őszi nap, de ha úgy dönt, a megfelelő forma és az anyag lesz az egyetlen egész évben fejkendőt a barátod.

Desigual sál Cok Desigual sál Cok

Sál sokkal több, mint egy kiegészítője a nyakát. Dial többfunkciós sál, elég hosszú és széles, és a következő néhány ötletet és tippet. Természetesen, mind rövid, mind apró csészék megvan a varázsa, de ha úgy dönt, egy sálat nagyobb, meg kell, hogy szolgáljon a ruha. Csak kendő szélessége pakolás a test körül, és döntetlen a sarkok a derekát.

Desigual sál Cok Desigual sál Cok

Egy ilyen fejkendőt kell legalább két méter hosszú, hogy legyen elegendő hely a kapcsoló és a csomagolás a test körül. Az ideális az, hogy válasszon egy sálat könnyebb és puhább, amely jól szolgálja a meleg nyári napokon, például egy pareo a fürdőruhák. Ugyanakkor, köszönhetően a megfelelő hosszúságú nem probléma télen, tekerd körbe a nyakát többször is, hogy elegendő elszigetelten fagyasztás időjárás.

Desigual sál Cok Desigual sál Cok

Szeretné, ha szabadságra megy a helytakarékosság a csomagtartóban van szükség új ruhát emlékbe? Egy sál több lehetősége van rá hozzon létre egy kényelmes folyó nyári ruha. A medence fejkendő mint pareo vacsorára, mint hízelgő fűző ruha. Beletelik egy kis ügyesség és türelem az elején is :-)

Desigual sál Cok Desigual sál Cok

A szolgáltatás is egy színes sál, hogy felélénkül a mindennapi ruhában. Úgy tűnik, monokróm ruha nagyon unalmas és unalmas? Újraéleszteni a világos színű sálat. Például, próbálja sál Desigual , amelyek számos színváltozatban és kombinálható szinte semmit, csak hogy hasonló színskála.

Desigual sál Cok Desigual sál Cok

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás