+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

KeepCup - gyakorlati bögrék stílus

  19. 01. 2016      Different TV CZ / SK

Videó% (y GcKJERVsX1k)%

Reggel van, nézel magad a megfelelő pozitív energiát, és menj dolgozni, hogy találkozzanak más napi feladatokat. Mit oly módon, hogy a munka segíthet? Amit javítani nap? Minél több a tested elkezd? Bizonyára a kedvenc kávé vagy tea. És semmi sem könnyebb, mint választani egy elegáns bögre hogy ki fog alakítani egy mosollyal az arcán minden reggel.

Beszélünk egy csésze nevű KeepCup . Ez bögre elkötelezett a következő részlet a különböző TV-vel és azt kell mondanom, az elején, hogy mi nagyon hálásak ezt a jelet. Tudjuk, hogy szeretjük a szín és a stílus ilyen poharak, hanem a szeretet az ötlet, hogy megmentse a világot. Egy bögre KeepCup is búcsút műanyag vagy papír pohár "kávét". Megy a kedvenc kávézó a munkába, és helyezik el a csészéket nekik a tiéd, elegáns KeepCup. :) Akkor nem csak a pályán, hanem a kis lépés támogatni fogja a világot. És ez nem kifizetődő!

A munka megtalálhat alap információkat egy csésze KeepCup csak szeretni bögre erők, mielőtt megérkezik a házba. Hála a nagy vynalezenému sapka nagyon praktikus, elegáns extra szalag gumi teste köré a bögre véd égési forró italokat.

Kínálunk méretű poharak, nagy, közepes, kicsi, és néhány limitált és Extra kicsi, nem azoknak, akik élvezik egy kicsit, az erős kávét. :)

Tudjuk, hogy érdekli az ötlet egy elegáns kávézás és a munkába, és mentse a környezet, valamint a számunkra. :) És azt is gondolom, hogy felveszi a tiéd KeepCup nagy. Nézd először meg új darab Különböző TV , hagyja, hogy a csalit, majd csak választani.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás