+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Keepcup - bögre világosítja a nap

  07. 12. 2015      A divat világában

Ezekben a modern időkben, reggel vagy nedopravíme dolgozni anélkül, hogy egy nepřivoněli friss kávét. És ha egyformán függ, nagyon jól tudja, hogy ki a kedvenc csésze kávé vagy tea egyszerűen íze a legjobb. És így már jó hír. Nevezetesen hoztuk új bögrét, hogy majd minden hétköznap. Keepcup nem csak egy közönséges pohár ...

A műanyag (polipropilén BPA) bögre szilikon kiegészítők elsősorban a természet védelme. Gyártók csészék voltak 1998-ban azt mondta, hogy elege van a műanyag és papír poharak, eldobható. Később ezeket a fantáziadús és színes csészék vált, de egy nagyobb jelenség, mint ahogy várta.

Ezek nem mérgező és környezetbarát csésze gyártják több színben, amit gyakran el sem tudták képzelni, de néhány különleges varázsa csak egy ilyen pasztell színek nagyon jól megy együtt, és hogy ennyire boldog minden nap. Választhat a négy méretben és extra kicsi, kicsi, közepes és nagy, így nem a kedvenc bögre, hogy egy kis, fekete kávé, és még az édes és a nagy latte.

A népszerűsége ezeket a csészéket, de nem élvezik csak azért, mert annak anyagok és színek, azok gyakorlati mindenképpen érdemes megemlíteni. A Keepcupu forró ital tart körülbelül harminc percig a szokásosnál hosszabb ideig csésze, plusz szilikon következtetés akkor garantálja, hogy bögre csak ne folyjon. Bögre illeszkedik a legtöbb kávét, akkor tegye a mikrohullámú sütő és mosogatógép.

A különböző társadalmi hálózatok , akkor láthatjuk, hogy Keepcup vált jelentős jelenség több országban. Népi Keepcupy (főleg felső lezárását tekintve) is a munkába, egy asztal között a papírokat, és a séta, és azt mutatják, hogy még a „kis műanyag kicsit” lehet édesíti a nap.

És még mindig habozik? Kényeztesse magát és megteszi a amelyik Önnek közvetlenül. Megígérjük, hogy ez lesz minden reggel, és hozza meg a legjobb akkor - a reggeli kávé. Ezen felül, akkor végre kitűnjön a tömegből, és a szokatlan és vidám bögre hogy mindenki élvezni fogja. Legyen egy kicsit más. ;)

Forrás fotók: Pinterest.com

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás