−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 0 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Kedvenc - Limitált Kollekció Converse

  13. 03. 2019      A divat világában

Az egyik kedvenc kollekciónk, a Converse tervezők szó szerint beleadták szívüket és lelküket! Hihetetlenül egyedi "limitált" kollekció. Reméljük nektek is tetszeni fog. 

Chuck 70 Love Graphic

Ezeknek a modelleknek a sziluettje 1970 évek legjobbjai közé tartoztak. A Converse vissza ment az idôben, és újra elôállt a Chuck 70 modellel. És mi ezt imádjuk.

Puha bőr, boka fazon, melyek szívvel és feliratokkal vannak díszítve, és amelyek jól jellemzik a legujabb kollekciót. Többféle kombináció, és variáció, alacsony fekete változatban is viselhetjük, vagy épp amelyiket kiválasztjuk. 

Merész és határozott vonalakkal, melyek várhatóak a márkától. Less be hozzánk, és válogass kedvedre, őket a cipődbe, és bátran, tedd azt amit a szíved mond.

Converse Chuck 70

CTAS Denim Love 

Világhírű Chuck Taylor All Star 1971 model, már nálunk is. Egyszerűen felismerhetô - logó a bokáján, mintás a talpa, gumi az eleje, flexibilis és rugalmas lábbeli. A legújabb modell pedig a denim kivitelezés, nagyon jól mutat, kivételes darab, könnyű és minôségi tervezés, a legapróbb részletekig kidolgozva. 

Converse Chuck 70 Love Graphic

 

 

Converse Love Denim

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?