−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 38 óra múlva 45 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Katasztrófa tervek - Visszatérés

  11. 07. 2018      A divat világában

Katasztrófa! A katasztrófa! Vészhelyzet! Ismét elárasztotta a raktárainkat, és örömmel rágta fel arcunkat, mert hiányoztuk, mint te - a Disaster Designs !

Back népszerű divatkellékek és felajánlott dizájnok, amelyek minden kifinomult részletet és témát lefednek, amelyek játékosan, romantikusan és szokatlanul játszanak.

A katasztrófa táskák szép, erős, atipikus aktatáska alakúak, így egy eredeti darab, amit nem akarsz kiiktatni. Viselje őket nem csak a kezedben, hanem keresztben is, ami gyakran kényelmesebb. Csak válasszon virágok, állatok vagy utazási nyomatok között.

Katasztrófa táska

Katasztrófa táska

A pénztárca nélkülözhetetlen része mindannyiunknak és minden nap. Mindannyiunkra szükségünk van egy másikra, de mindannyian szeretnénk tetszeni! Higgye el, hogy a katasztrófa-tárca első pillantásra néz rád, a másik pedig abban a szeretetben marad, mert megnyitás után meg fogja találni, hogy mind a háromnak van P-gyakorlatias, világos és tágas.

pénztárca katasztrófa

Népszerűség egyre több dokumentumot kap! Te a katasztrófa szeretni fogsz! Nagyszerűek, rengeteg zseb, zseb és rekesz található, így minden papírt, pénztárcát, kártyát, névjegykártyát és bónuszként fotót, tollat ​​vagy akár mobiltelefont is rendezhet. Csak döntsd el melyik a legszebb ...

Katasztrófa-dokumentumfilm

És ha ez nem elég, ne félj, raktáron vannak eredeti bögrék, stílusos kozmetikai táskák, plakkok vagy trendi sálak. Ezért nyilvánvaló, hogy a Katasztrófa katasztrófa a mi pénztárcánkhoz, mert amikor ilyen kiegészítőket látunk, mindannyiunknak szüksége van rájuk.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?