+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Karcsúsító trükkök oblékání- hogyan kell használni színe?

  04. 10. 2013      A divat világában

Ahogy már a mi magazin szerint valami, amit a fogyókúra trükköket öntettel. Hogyan lehet kombinálni megfelelő viselet és csíkok, hogy még több segítséget egy jó szám, így ma fogunk beszélni néhány dolgot, hogy a színes. Az a fekete Slimset mi bizonyára mindenki tudja, de most a lényeg az, hogy még mindig képes használni a saját javukra;)

Optikai csalódás először - Játék vonalak a vállrészen

Zeštihlující triky v módě Karcsúsító trükkök divatban

Az egyik legegyszerűbb trükk az öltözködés, ha egy kicsit szélesebb a combok, hogy válasszon egy mély nyakkivágással. Uraim és lesz esélye, hogy találkozunk a comb, ha akarnának :) Azonban ez is alkalmas kiegyensúlyozására az alsó és a felső testet. Ez a két kép, amely tökéletesen megegyezik. Öltöztesd alján a bal oldalon, és nézd meg közelebbről, köszönhetően a bővítés a vállát.

Második optikai csalódás - Sötét színek

Zeštihlujíci triky v oblékání Karcsúsító trükkök ruha

Ez teljesen igaz, ha azt mondják, hogy a fekete Slimset. Ahhoz azonban, hogy kiegészítik egymást fogyókúra sötét színű, ha mellett található egy világosabb színű. Íme az első kép szemléltető példa, ahol látja a sötét oldalát területén kisebbnek látszik. És akkor nézd meg, hogy egy kis képet. Mi a helyzet, ha az általunk használt ugyanezt a mi gyönyörű görbék :) Fekete tehát legjobb viselet részei, amit szeretne, hogy racionalizálja optikailag.

És ha mégis sikerül, akkor úgy érzi, nagy minden, amit még nem öltözött.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás