+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Karácsonyi party blokkelrendezés

  16. 12. 2014      A divat világában

1010123_10205504282993446_5934373799904185995_n

Öt divatbemutatók, szépség klinika, az értékesítés a luxus ruhák, ékszerek és karácsonyi díszek, mindezt egy nap és egy óra egy ponton. Ismerős arcok, fotósok, stylistok, modellek, és mindenekelőtt ügyfelei, és Pilsen kedvenc butikok és kozmetikai stúdió design Block, találkozott a nap előtt Nicholas pilseni Golden Fish azzal a szándékkal megosztás roppant szenvedély - a divat.

Dita Nosková Bezdekova tulajdonosa, a stúdió tervezés Blokk, meghívott barátok, és a barátok, akik osztoznak a szerelem a divat, hogy mutassák be legújabb gyűjtemények. Továbbá a show darab minden butikok meghívja modellek már az érettebb korban. Felvonulások és tényleg járt nemesen és a legtöbb ízléses.

Photo: Milan Růžička Photo: Milan Růžička

,, Az ötlet az volt, hogy kiválassza a régebbi modellek. A legtöbb nő az ügyfelek idősek, így azt hiszem, sokkal jobban működik, ha a modellek azt mutatják, érett, nő gyönyörű dolgozó anyák, a nők, hogy melyik modell jobban néz ki, mint húsz évvel a lány. „Mondta Dita Nosková Bezdekova.

Elindított egy sorozatot mutatja divattervező Zuzana Lesák Cerna, akik ismertették legújabb modelleket. Susan ruha nézett tökéletes modelleken, köszönhetően a vágott és színét. Susan munkája kiváló minőségű, eredeti és egyedi. Minden modell, amely létrehozza a műtermét, szintén a orignal javaslatot is. Azt javasolja, amely modellként szolgálhat a béke és megpróbálja teljesíteni az ügyfelek titkos vágyak.

Elsősorban a társadalmi és esküvői ruhák és női divat üzlet. Tanulmányában is megtalálható értékesítési gyűjtemény. Ruházat studio Zuzana Cerna található a Roosevelt utca a város központjában.

Öltöztesd gyűjteményéből Zuzany Lesák Black. Öltöztesd gyűjteményéből Zuzany Lesák Black.

Öltöztesd gyűjteményéből Zuzany Lesák Black. Öltöztesd gyűjteményéből Zuzany Lesák Black.

Karácsonyi party csak annyit jelentett a műsor, de mindenki engedhette meg magának a kozmetikai vagy esztétikai egyeztetés igazi szakemberek. Az előcsarnokban a hölgyek, sőt kap a körmeimet, vásárolni fehérnemű vagy különféle ékszereket, sőt karácsonyi díszek.

Photo: Milan Růžička Photo: Milan Růžička

Persze ott is a show kedvenc boutique különböző , és szinte teljesen más csapat.

különböző divat Desigual kabát Különböző divat

különböző divat Desigual ruhák Különböző divat

A legújabb kollekció bemutatott is butikok HER, Keira, Giorgio divat és Ornela. A mellékelt program mögött nem zenei bélés operaénekes Jany Marie Catherine Korbels vagy kiadvány gazdag tombola.

Photo: Milan Růžička Photo: Milan Růžička

,, A cél az este csodálatos volt a társadalmi este ügyfeleink számára, elsősorban a hölgyek, de örülök, hogy jöjjön és uraim. Azt gondolom, hogy lehet valami, hogy nézd meg. Hálás vagyok ilyen nagy arányt, amely igazán nem számítottam. „Mondta Dita.

Videó ettől a divat esti kiadás van:

https://vimeo.com/114778225

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás