−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 244 óra múlva 40 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Karácsony másképp

  01. 12. 2021      A divat világában

Minden évben elgondolkodunk azon, hogy mivel ajándékozzuk meg szeretteinket.
Akár zokni, akár pulóver, talán Szent Péter tud segíteni.
Pamut vagy puha szőrme? Csak győződj meg róla, hogy nem harap.
A közeli hozzátartozóknak, ajándékok festve,
Nektek csak Különböző van, inkább most jöjjenek.

A karácsonyi ajándékokhoz sosem elég az ihlet
Ezért olyan ajándékötleteket válogattunk össze, amelyek mosolyt csalnak a hozzád közel állók arcára.

Ajándékok, amelyek minden nőnek tetszenek

A férfiak gyakran gondolkodnak azon, hogy mit vegyenek a nőknek ajándékba, pedig ez ilyen egyszerű. Végül is egy nő mindig örülni fog valami tisztességes viseletnek, egy elegáns ékszernek, egy új pár cipőnek vagy egy olyan táskának, amelyet minden barátnője irigyelni fog.

Ez évben a Desigual handbags-ra fogadunk! Új dizájnok, amelyek első látásra elkápráztatnak, gyönyörű színkombinációk és multifunkcionális kialakítások. És ha kedvesed nem rajong a kézitáskákért, lepd meg egy hátizsákkal! Divatos kiegészítőként verhetetlen.

Egy ilyen kézitáskához vagy hátizsákhoz közvetlenül hozzáadhat egy hozzáillő tárca, ami nemcsak szép, hanem praktikus ajándék is.

A nők is szeretik a puha ajándékokat, ellentétben a férfiakkal. Azért egy bájos pulóver, ami melegen tartja őket, egy elegáns ruha, ami úgy áll rajtuk, mint egy kesztyű, vagy akár egy puha Moodo sál biztos befutó.

Ajándéktippek férfiaknak

Az, hogy mit vegyünk egy férfinak a fa alá, általában nehezebb dió. De együtt fogjuk feltörni. Mert idén karácsonykor szerezzen egy sporttáskát vagy egy crossbody Tommy Hilfiger, amelyet a férfiak gyakorlatilag bárhol és bármikor használhatnak.

Hogy ne csak karácsonykor legyen meleg, csomagoljon be egy pár kesztyűt és egy elegáns sapkát és egészítse ki a szettet egy sállal, például a a Calvin Klein márkától.

Van olyan partnere, nagypapája vagy apukája, aki nem fél kitűnni a tömegből? Adjon neki boldog zoknit olyan motívummal, amely közel áll a szívéhez.

Egy ajándék mindenkinek

Nem vagy biztos benne, hogy eltalálod az ajándékozott ruhaméretét vagy ízlését? Tippjeink vannak olyan ajándékokra is, amelyek úgymond univerzálisak. Ott van az eredeti ágynemű és dekoratív otthoni párnák, amelyek bármelyik hálószobát feldobják.

Az illatos Yankee Candle gyertyák, melyek nagymamának, anyának és barátoknak egyaránt örömet szereznek. Végül, de nem utolsósorban, a mi választásaink a konyhába is illő ajándékok. Játékos kötények, teáskendők vagy bögrék aranyos részletekkel.

Félsz a kudarctól? Ne lógasd a fejed. Az utolsó tipp az ajándékutalvány! Ezzel mindenki azt fogja vásárolni, ami a legjobban tetszik neki, és biztos lesz a siker a fánál :)

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?