[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 144 óra múlva 45 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

KARA KABÁTOK

  24. 02. 2020      Differenta TV HU

Tradíciós Cseh márka, hosszú történettel, amely a 16. században kezdôdött ez mind a KARA. Arany cseh kezek, ismét csodaszépet készítenek. A történelmi eseményekben több gyönyörű és érdekes történetekkel találkozhatunk, amelyek mostanáig hatalmas tardícióval és névvel rendelkeznek. Elég csak a Baťa márkát említeni, mert ezt a márkát egész európa ismeri.

És ezek a szépségek, a cseh Trutnov városból érkeznek. Trutnov egy város a Hradec Králové megyében, Északkelet-Csehországban. Körülbelül 30 ezer lakossal, és 35.-ik legnagyobb város a Cseh Köztársaságban. Trutnov a szôrme készítés városa csehországban. Ez a régi hagyomány, már a 16.-ik századig terjed vissza. Az elsô gyártást körülbelül 40. éve 20. században kezdték és épp Trutnovban. És most gyertek velünk, bemutatjuk a csodaszép és kiváló minôségű darabokat. 1948-ban jött létre a KARA márka, amely aztán arról lett híres, hogy csak kiváló minôségi anyagokkal dolgozik.

Ilyen luxus anyagok, mint pélául Ta si dala za cíl zpracovávat jen kvalitní a zároveň luxusní kožešinu zvanou perzsa vag asztrahán, amelyek Üzbegisztán, Türkmenisztán és Afganisztánból lettek hozva. Kara a 20. években divat szimbólum lett. Nem volt konkurenciája, a Kara márka irányította a divatot Aztán jött egy hatalmas összeomlás 1989 KARA aztán egyedülálló lett.

Szerencsére mindig akad olyan ember, aki nem hagyja elveszni a luxus, és a kiváló minôségű tradicionális cégeket, melyek már hírnevet szereztek, és megbízhatóak, és ezt mind Zdeňek Rinthovnak köszönhetjük aki a revolúció után megmentette a KARU céget.

▶︎ NŐI KABÁTOK KARA

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?