−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 13 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Itt van az anyák napja. Milyen ajándékot fog kedvelni a tiéd?

  07. 05. 2020      A divat világában

A nap, amikor tisztelegünk kedves és szeretõ anyáknak, idén 10,5-re esett.

Anyák napja , amely köszönetet mond az anyáknak és az anyaság ünnepe, és azt akarjuk, hogy mindenki számára különleges legyen. Menjünk és tegyük boldoggá a jelenlegi és a jövő anyákat, adjunk nekik egy szép napot, örömmel és figyelemtel teli, és talán még egy kis ajándékot is , amely felett szívük dobog.

"Ha anya vagy, soha többé nem vagy egyedül a gondolataiban. Az anyának mindig kétszer kell gondolkodnia - egyszer magának és egyszer gyermekének. "
Sophia Loren  

Minden anya eltérő, de nekik van valami közös. Szeretet gyermekei iránt és a szép divatdarabok öröme. Néhányan elégedettek lesznek egy kellemes sállal , amelyet egész évben viselhet, mások például fel vannak öltözve , amelyben munkát és sétákat is meg tudnak mutatni.

A típusunk határozottan kézitáska ! Ajándék, amely soha nem fog csalódást okozni egyetlen anyának sem. A kézitáska olyan kiegészítő, amelyet minden nő igényel és használ, tehát csupán a színt, az anyád kedvenc alakját és stílusát kell választania, és születik a tökéletes ajándék. Választhat számos globális márka és a tervek széles skálája között.

Nem merted magadnak ajándékot választani? Ne tedd a fejed! Ideális választást kínálunk Önnek ajándékutalvány formájában . Nyomtatott formában is megrendelheti, és örömmel adjuk át ajándék borítékban az Ön címére. De mivel sokan foglalkoznak ajándékvásárlással, amint mondják, az utolsó pillanatban elektronikus ajándékutalványt is megvásárolhatnak, így időben otthon lesz anyádnak.

den_matek

De a legnagyobb ajándék neki, a gyerekek.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?