−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 13 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Itt található a Melissa FW19 műanyag cipő vagy az új kollekció!

  17. 06. 2019      A divat világában

Papucs, papucs, szandál, sarkú cipő, ék cipő vagy akár balerina? Ez a Melissa műanyag cipő új gyűjteménye! És még, mi a nagyszerű? Hogy ez lesz a lépés a nyáron, mert félsz egy új, időtlen gyűjteménytől Melissa cipőtől 2019 őszig. Természetesen ezt meg fogjuk magyarázni Önnek. A Melissa márka Brazíliából származik, ahol a hőmérséklet nemcsak a higany hőmérőn jelenik meg valamivel magasabb, mint hazánkban. Amíg valenki-t viselünk, Brazíliában szandálokat visel. És mi az új gyűjtemény? Talán nem fogunk csalódni, ha azt mondjuk, hogy ÖN-ÖN-MOST-USA!

Miért tette Melissky-t?

Ismételjük meg a márka számos előnyét és csípését. A Melissa divatmárka mindenfajta, speciális, műanyagból készült Melflex cipőt mutat be. Az anyag rugalmas, puha, rugalmas és nagyon tartós. Melissa cipő is illatosított esszenciával van impregnálva, ami a cukorkához hasonlít, „rágógumi” illatnak nevezzük, ami soha nem, de soha nem megy ki, és a cipő illatát. néhány, így gyorsan kell kapnia.

Ballerinas Melissa

Hogy szereted Melissa-t és szükséged van újra? Akkor vártál, kedves hölgyeim, a megfelelő időben. Az új gyűjtemény többféle típusú. Kerek, nyitott sarokkal. Egyszerű, díszített, elegáns és extravagáns, de minden illatos. Plusz, választhat a különböző színek közül, amelyek nemcsak felújítják a ruháidat, hanem világítanak napjainknak is, mivel mindenki hízelgődik.

Papucsok Melissa

Papucsok vagy elakadók? Ami természetesebb az Ön számára, de ugyanolyan kényelmes, tökéletes cipőt ötvöz egy egyszerű kialakítással. Az abszolút találat a csúszós papucs. Tudjuk, mit kell tennünk egy kicsit a sorból, és stílusos papucsokat helyezünk a lábujjra vagy a papucsra ? Miért megyünk a tömeggel, ha jó, ha néha máshogy, hogy máshogy legyen.

Melissa szandál

Sem balerinák, sem papucsok? Szóval akkor van neked az aranyközpont. Szandál. Szeretjük a Seduction kedvenc típusát, és nem csoda. Tipikus masszív íj a csúcson, könnyen viselhető, elegáns kialakítás, kényelem és egyenetlenség. Ezek a mi szeretett Melissa szandálok, különböző színekben. A Fall / Winter 2019 kollekció ilyen típusú, fémszalaggal díszített, így egy kicsit más, mint az előző.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?