+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Itt a tavasz, ismét osztogatnak cipő TOMS öröm.

  23. 02. 2016      A divat világában

Stílus és eredetiség messze nem az egyetlen mutatója a divat világában. Között az ötletek, hogy néha önző, végül kitört és egyfajta megkönnyebbülés. Brand cipő Toms teszi léptekkel felé hezčímu világ és a segítségével csodálatos ötleteket, amelyek egyesítik elegáns cipő és karitatív segítségnyújtás. Az ilyen cipő nem ellenállni you;) Gyere velünk, hogy az új kollekció „tomsek”.

Toms Shoes jobbá a világot

Toms Shoes szerepelnek a szeretet, amely az úgynevezett „One For One”. A neve „egy az egyben” azt jelenti, hogy a „kezelni”, amely valóban kindhearted. Köszönhetően egy pár cipőt értékesített, Toms már több gyermek a világon a cipőt. Ezeket aztán kiadni felé az iskoláztatás és a jobb élet reményében. A világ fog fordulni egy kicsit szebb. És ez nem kifizetődő. Ő Tomsa hord felülmúlhatatlan érzés, hogy valahol az út mentén, a világ a gyermek egy új cipőt miattad.

De amikor megpróbálja elfelejteni azt, hogy van cipő Toms nemes ötlet, hogy mentse a lábát mindnyájunk) visz új design páronként. A stílusok, színek és a motívum y érdeklődését, és úgy véljük, hogy az ne érjen a szíved. De vessünk egy közelebbi pillantást milyen cipőt készített tavaszi és nyári kollekció az idén.

Mi lenne a női cipő fejezetben megtudtuk, tűsarkú . Elegáns cipő natúr finom ezüst szál varrott maga körében darab cipő parafa ék, hogy tökéletesen illeszkedjen a design az egész. Az ilyen cipők minden bizonnyal dobja tavaszi napon.

Toms Shoes Heel

Abszolút klasszikus, pár cipő stílusa Slip On, hogy „klumpa” számos különböző változatban. Toms cipő hiányzik radírozza a lábfej a könnyebb és kényelmesebb kezelés, amelynek köszönhetően a lábak úgy fogja érezni, elkényeztetett. Az új kollekció fogja találni puha, bézs színű, hanem mintás farmer vagy például egy motívuma kis virágok.

Toms Shoes virágos

Az új kollekció Toms nem fogja elfelejteni a férfiak, így biztos lehet benne, és uraim, érdekes darab, amely akkor érzem magam. Slip Ő már régóta az egyik a divat trendek az elmúlt szezonban, így nem hiányozhat a férfi cipő rack . Isteni, mint a vörös, amely kiemeli a értelme a stílus és jó dolog.

Férfi cipők Toms

Gyermekek pár cipőt kínálnak, természetesen, így kiválaszthatja egy elegáns cipőt a legkisebb szeretet.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás