+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Interjú: Alica Kulichová - szlovák modell lövés sport márkakampányból Desigual

  24. 06. 2015      A divat világában

Sport Desigual kollekcióban valóban csodálatos, egyedi és eredeti. Nem meglepő, hogy a szerelmes majdnem mindenki. Desigual egyszerűen szerelem első látásra. És mit gondol a márka Desigual szlovák modell, aki lelőtte a kampány egy sport gyűjtemény Desigual ? Alica Kulichová sikeres szlovák modell, aki a városban él, ahol született Desigual.

Hivatalos facebook Alice Kulichové. Alica Kulichová a Desigual.

Mi az, hogy aranyozott, hogy Z állítólag Desigual, jellemzői kapcsolat kv fájlrendszer t EtO jelentős CKY?

A szó Desigual emlékszem jellegzetes kézírás tag, amely már sikeresen oly sok éve, hogy esetleg korábban létrehozott időtlen. MNA módban más irányokba is kiterjed a több minimalista, de ennek ellenére Viem Desigual annak játékosság colorfastness értékelik. Szeretem tag, akiknek filozófiája és stílusa, amely tartják.

Desigual mivel 2013 ředstavil p és s sport és a gyűjtemény, amiért fényképezett. Ish arra, hogy a sport a gyűjtemény Desigual találkozik nes után követelményeinek sportolók? Mit kell l s történetet? Maj Etting mething nav IC?

Azt hiszem, a különböző dísztárgyak és őrült színek Desigual használt ideális sport gyűjtemény. Tudd sok nő, hogy a sport ruházat extravagáns több szabadságot, mint a konvencionális gardrób. Nekem személy szerint ebben a gyűjteményben, mint a legtöbb sportos cipő. Az olyan fényes cipők valahogy veselšie vonatok), és egy kérés sportolók biztosan találkozni.

Desigual-sport

Pillanata ALN él alvó Elske, ahol CCA márka Desigual Poch i. Átvette a m s tisztítása stílus óda am?

Nem változtat az én stílusom is. Tudom, hogy van az, úgy érzem, hogy ez nekem. Azt akklimatizálódott, hogy nem használja a sok fekete, mint korábban, és a ruháimat könnyebb és könnyebb.

Úgy tudja, a CKA Desigual Thee alszik Elsk sok gyakori és?

Igen, én találkoznak az emberek öltözött a Desigual, az utcán nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Hogy teljes stílusa tartományok jelentős CKA Desigual bemutatja Úsobí p s?

Annak a ténynek köszönhetően, hogy volt a lehetőség, hogy kulisszái mögé Desigual, tudom, hogy minden, „őrültség” megvan a maga története és a koncepció, és a csapat úgy tűnik, nagyon szép, nagy karizmával és életöröm.

Hogyan és Légköri korszak forgatás és p s?

Fotenie nagyon gyors volt és szórakoztató. Maguk sem tudják, pontosan mit akarnak, ezért elhagyta a tanulmány gyakorlatban futni és ugrani, és némileg, hogy spontán módon keletkezik. Ahogy rám hagyva a legnagyobb benyomást, hogy az egész nép, akikkel volt arra, hogy a munka az volt, hogy úgy érzi, hogy kapcsolódnak a címkén és a filozófia. Mindenki boldognak látszott, és büszke, ahol dolgoznak. És mit találtam igazán szép.

Sport w r Ada? Mi orr Ish nejrad éji?

Azt sportolni nagyon. Rendszeresen részt vesz a fitness gyakorlat, játékok, tenisz, golf, feltártuk, és amikor bežkujem idem távon összegyűjtjük és a kutya. Én egy család, ahol minden egyes tétel sport, és tartsa az egészséges életmódot. Inkább viselet farmer, mellény és bőrdzseki ez rövidebb.

Miután hajtott egy ějak n ý darab vagy f u n ějak jellemezni?

Zopár darab Desigual van. Bár én inkább konzervatív, a színek Tanács Avel alkalommal Megvannak színt ruhában.

Hivatalos facebook Alici Kulichové. Szlovák modell Alica Kulichová márka Desigual tárolja.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás