+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

INKKAS - cipő, egy jövőbeni

  30. 12. 2015      A divat világában

Harcolunk egy jobb, boldogabb és színes világ. Ezért nem meglepő, hogy a fedélzet nevében különböző szállni és márka INKKAS . Lássuk, mi a márka valódi és mennyi a vállalat hozzájárul a megtakarítás jellegű. INKKAS cipőt, mert nem csak a kiváló minőségű, eredeti és elegáns. Ők is különösen előnyös.

Cipő INKKAS származik Peru, ahol 2012-ben egy ötlet született, hogy a világpiacon, mint valami isteni, mint ahogy a motívumok Dél-Amerikában. Az anyagot kézzel szőtt származó anyagok éppen onnan.

De jobban megnézzük a cipő. Első pillantásra, mert ismeri a kényelmes vászon cipő emlékeztető alakja ismert conversky . INKKAS vászon cipő nem csak az eredeti latin-amerikai minták anyagok, amelyek egyszerűen a cipő rack teljesen hiányzik.

Kivéve, hogy INKKAS cipő annyira bájos és elegáns, attól még hasznos az egész világon. 10% -os társasági INKKAS mert adományozni alapítványok Amazon Watch és a fák a jövő. Ezek az alapítványok majd vigyázni, hogy mentse az Amazonas és a védelmet a helyi őslakosok és erdők körül. Minden pár eladott ezek elegáns cipő ültetnek egy fát. És ez egy nagy, igaz? :)

Úgy gondoljuk, hogy a cipő INKKAS szeretet, ahogy ez történt velünk. :)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás