+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

IMÁDNIVALÓ CIPÔK GUESS, TOMMY HILFIGER, CONVERSE

  12. 05. 2020      Differenta TV HU

 

Egy kis nyári ízelítô, gyertek velünk, és bemutatjuk a legtrendibb nyári lábbeliket. Részletes és precíz bemutató a nyári kollekcióból. Tornacipôk, Skechers, Guess, Tommy Hilfiger, vagy Converse kicsit másképp. Ha nincs ötletet, és még nem választottad ki a nyári cipôdet, akkor mi segítünk. Íme, egy kis inspiráció, és néhány ötlet a nyári szezonra.

Forró újdonság a Differenta.hu-nál a Skechers tornacipôk. Nagyon könnyű, és kényelmes, kiváló minôség. Szóval a mindennapi kényelmehez tökéletes viselet. Divatos, és egyedi darabok, melyek biztosítják a kényelmet. A Skechers márka 1992-tô létezik, a története Amerikából, pontosabban Californiából ered. Azóta a topon van, és mindig garantálja a divatos és kényelmes kombinációt.

Lépjünk tovább, ismét az USÁ-ba, Tommy Hilfiger, szerintünk, nem is kell túl sokat mondanunk ahhoz, hogy milyen kiváló minôség és dizájn darabokkal áll elô, már évek óta. Részletes kidolgozás, letisztult és kivitelezésben. Lenyűgözô, és divatos lábbelik a mndennapokra. És a GUESS! A tavaszi, nyári szezon slágere. Aranyozott színben, amely a márka ikonja, egyedülílló kidolgozás, hihetetlen kombináció, gyönyörű, egyszerűen kihagyhatatlan, a kollekciót THE GOLDEN GUESS-nak nevezték el - tehát, arany Guess.

És nem utolsó sorban, ne feledjük a klasszikus és örök Converse cipôket sem. Ikon, amely kötelezô, szóval, ne várj tovább, less be hozzánk és válogass kedevedre. Ja, és reméljük segítettünk.

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?