−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 23 óra múlva 42 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

ILLATOS MELISSA CIPŐ

  25. 03. 2019      Different TV CZ / SK

MELISSA

Tűz. Egy szó, amely ezekben a napokban minden sarkon velünk van. A tavasz érkezésével a levegő teljesen átalakult, és már élvezzük az igazi tavaszi hangulatot. És mit jelent ez valójában számunkra? A gyönyörű Melissa illatos cipőkollekció bemutatása.

Aki már egy ideje követ minket, az tudja, hogy a Melissa cipők szívügyünk számunkra. Ezek a mi legnépszerűbb cipőink, amelyek a kezdetektől fogva elkísérnek minket az utunkon. Így nem csoda, hogy annyira szerelmesek lettünk beléjük. Nézzük, mi újság az új Melissa 2019 kollekcióban.

A tavaszra és a nyárra a márka valóban felkészült több forró újdonsággal és trenddel, amelyekről Simcha többet fog mondani. Megtudhatja például, mi a különbség a púder és az öregrózsaszín között, vagy mi lesz az idei tavasz és nyár slágere. De ne aggódj, a szín nem áll meg. Megnézzük együtt az új modelleket, amelyeket a Melissa márka készített számunkra. Bemutatjuk Önnek a gyönyörű, illatosított tornacipőket, papucsokat és még a flip-flopokat is. Mmm!

Kényelmesen helyezkedj el, mert egy új, érdekes információkkal teli epizód következik. Érezzétek jól magatokat, és mindenképpen osszátok meg velünk e-mailben vagy Facebookon, hogy mi tetszik az idei kollekcióban, és mi keltette fel a figyelmeteket.

MELISSA SHOES

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?