−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 23 óra múlva 42 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

ILLATGYERTYÁK WOODWICK

  10. 10. 2018      Different TV CZ / SK

WOODWICK

Szeretnéd magad is annyira elvarázsolni, mint mi? Dőljön hátra és pihenjen. Készítsen magának egy csésze teát vagy kávét, és élvezze a finomságokat. Csak így lehet élvezni a Different TV új epizódját a Woodwick márkáról.

A Woodwick 2006 óta készül, és fokozatosan bejárta az egész világot. A márka sarokköve az illatos viaszok és gyertyák gyártása. Illatosító zseléket és szívószálakat is kínál. A Woodwick gyertyákat ma különösen kiemeljük.

A Woodwick gyertyák számtalan csodálatos jellemzővel rendelkeznek, amelyek kiemelik őket a versenytársak közül. Térjünk rá rögtön az első jellemzőre - a fa kanócra. A kétfás kanóc přídoní fából készült, és ennek a kanócnak köszönhetően a gyertya a fa recsegésének megnyugtató hangját adja. És ezt egyszerűen hallanod kell! A másik legfontosabb jellemző a kivitelezés.

Függetlenül attól, hogy maguk a gyertyák formája, amelyek üveg "vázában" vannak, vagy a töltelék, amelyet a gyertyák tartalmaznak. A gyertyák dekoratív kezelését a Woodwick többféle méretben és formában osztja meg.A vázák lehetnek kicsik, közepesek, nagyok vagy csónak alakúak. Ha megnézzük a gyertyák töltését, megállapíthatjuk, hogy valami más. A Woodwick gyertyák szójaviasszal vannak töltve, amely különböző színkombinációkban és illatokban kapható.

Ha még többet szeretnél megtudni, mindenképpen nézd meg az új epizódot, amely tele van információkkal csak a Woodwick márkáról. És ha megfogadta a cikk elején adott tanácsunkat, higgye el, hogy ez a fajta kényelem várja Önt minden nap a Woodwick gyertyákkal. Mert nem fogsz tudni ellenállni.

Woodwick gyertyák

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?