−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 51 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Húsvét ajándékokat kézitáskák

  13. 04. 2020      A divat világában

Ünnepi ünnepi kíséret,
van festett kézitáska
ha nem akarsz festeni,
Az állomány szintén fehér.
Köszönhetően a kedvezmény ellenállhatatlan.

Így van. Húsvét , a tavasz ünnepe, Jézus Krisztus feltámadását ünnepli. Sok gyönyörű hagyomány létezik, például a tojásfestés, a kötés és a pompomsorral kelés, édes bárány öntözése és sütése, vagy finom töltelék. Nekünk különféle hagyományok van a húsvétra is. Boldoggá tesz.

A tőlünk kapott ajándék tele van kísértésekkel az Ön számára, tehát azt mondják, hogy a bárány nem fog róla gátolni. Kézitáskák . Minden nő szereti őket, életkoruktól, megjelenésüktől és stílusuktól függetlenül. Mindannyian boldogok leszünk, miért ne rejteli el ajándékként a húsvéti kosárban, amellyel aláírta a nyuszi? Kicsi, nagy, váll, kéz, multifunkcionális , elegáns és játékos. Mindannyian raktáron vannak, és csak arra várnak, hogy egy mosoly felidézze magát.

Láttad, például egy új gyűjtemény több kedvelt márka Anekke ? Attól a tavasztól és a romantikától kezdve lélegzik rajtad. És mi van az elegáns Calvin Klein kézitáskákkal? Ezúttal nem csak tavaszi élénk nyári színekkel, hanem atipikus formákkal is kapsz.

Sokféle desigual hátizsák minden bizonnyal a legfontosabb kedvenceink. A kézitáskához viszonyítva "gondolkodik" a hátadról és az új kollekció mintái egyszerűen elviszik a szél a vitorláktól. Választhat egy tisztességes, feltűnő és tisztán elegáns modellt, és úgy gondolja, hogy biztosan nem akarja levenni. Ma éjfélig egyedi kedvezményt kaphat. Találja meg a húsvéti nyuszi, és ez a tied! Jól vadászik, így nemcsak a nyuszt, hanem az álmaidat is elkaphatja.

húsvét

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?