+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Homedecor - Hozza létre otthonát

  22. 06. 2018      A divat világában

A különböző nem csak ruházattal, kézitáskaival és cipőivel foglalkozó divatbemutató, hanem stílusos otthoni kiegészítőkkel is foglalkozik. Nem csak szeretünk szépen öltözni, és megpróbáljuk újjáéledni az unalmas utcákat, ízlésesen szeretünk élni, és szeretjük szép és stílusos életünket, így a lakástextil részlegünk folyamatosan bővül a design darabokkal.

A stílusos fürdőszobai kiegészítők , a Desigual hálószobák és nappali helyiségek, a Yankee Gyertya illatos gyertyák mellett csak érdekes darabokat hoztunk létre, amelyek újjáélesztik a belső téred. És mit tudsz elképzelni? Stílusos gyertyatartók, eredeti szobrok, időtlen órák, gyönyörű tálcák és más fontos részletek, amelyek otthona otthona. Bárki, aki eljön hozzátok, sápadt lesz az irigységtől, és megkérdezi tőle, hogy hol van ilyen egyedi darabja, és büszkén mondja, hogy nem fogja elmondani nekik, mert más vagy .

Mi a helyzet egy elegáns otthonról? Ha nem szereted az unalmas belső tereket, de nem akarsz túlértékelni őket, konzultálhat egy lakossági építészettel. Vagy egyszerű eljárást követhetsz. Új otthon építéséhez vagy a régi felújításhoz indítsa el az alapvető színszinkronizálást. Festék tiszta fehér, szürke vagy bézs, válassza bútorok ugyanolyan, vagy legalábbis a hasonló hangok, majd csak hozzá tartozékok. Folyamatosan elforgathatja, megváltoztathatja, mozgathatja, megvásárolhatja stb. Színeit és tartozékait, fontos otthon érezni magát.

A tökéletesen illeszkedő fémszobrokon és gyertyatartókon kívül órajeleket is megjeleníthet a polcon, például az ébresztőóra tervezésében . Ezen órákon kívül fekete színben is találsz fehér, padlós, hanem falra szerelt, provance stílusú vagy többszínű órákat.

A nagyszerű szolgáltatás elegáns tálcát mutat . Nem csak a konyhaszekrényét, hanem a kertben lévő konferenciát vagy asztalt is díszíti. Használhatja közös használatra, ételt, italt, de díszként is a nappaliban, amikor kivágja a tálcával gyönyörű virágokkal rendelkező edényeket. Röviden, a képzelet nem korlátozza. A kerek tálcákon kívül egy négyzet alakú tálcát találsz az eshopunkon. Hogy újra kell választania. Mindkét design egy gyönyörű, időtlen dekorációban .

Ha van egy jó meghajtó, akkor ne hagyd ki a két aranyos szobrot otthon. Akár egy gyerekszoba, egy hálószoba vagy egy nappali, otthon mindig otthont fognak találni. A szobrok fémből, színes, vidám, viccesek, és ha szemük ráesik, akkor fogadunk, hogy elmosolyodik az arcán .

További inspirációt találhat a különböző TV-ben készült videóinkban !

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás