EXTRA 20% Guess, CK, TH KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 416 óra múlva 12 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan viselni csizma?

  01. 03. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Megvettem az utolsó csizma fölött a térd, mert ez egy hatalmas divat trend, és azt akarjuk mozgatni a korral. Mi vagyunk a szekrényben egy hónapra, és a lábam én csak egyet, mert nincs sok tanácsot, hogyan kell viselni őket helyesen. Tanácsot adni?


Andrea Kolmá

Válasz

Kedves Andrea,

az a tény, hogy több mint a térd csizma vannak ebben az évben több, mint tavaly, és persze, hogy hoz nem csak drámai, hanem gyakorlati szempontból a divat? Hogy lehet az, hogy viseljen, ne okozzon provokáció és olcsón, hanem érzéki és elegáns?

Talán az egyik legjobb módja, hogy viselni csizma felett a térd, mind a mini szoknya és midi szoknya. A lábad meleg lesz, a szoknya enyhén meg kell hosszabbítani formába, és cipő, keskeny orr. Ne félj attól, hogy összekapcsolják a különböző színek és minták. Ahhoz, hogy egy kicsit több szexi, ez a nyilvánvaló választás miniszoknya nagy bőr csizma. Kombinálva sötét harisnyát, hogy épít elegáns fekete velúr csizma, biztosan baj.

Csizma is viselni vékony farmer klasszikus. Ez egy biztonságos fogadást. Ehhez próbálja összehangolni a túlméretes pulóver, kardigán vagy zakó, és megvan a tökéletes ruhát. A nagy ruhát fog ruha csizma, bármely megvalósításában. Még svetrovými, kötött, beleesik egy must-have ebben a szezonban.

További szép napot www.different.cz, Nikol.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás