−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 28 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan vigyázzon a ruhaszövetre?

  26. 03. 2020      Hogyan ruha

Helló,
Vásároltam nálatok, és ajándékba kaptam egy gyönyörű maszkot. Tudnátok nekem tippet adni, hogyan tisztítsam? Mennyit kell mosni, mennyit vasalni és tárolni? Hallottam, hogy szintén fontos, a maszk megfelelő felhelyezése és lehelyezése. Milyen szabályok vonatkoznak a viselésre?
Köszönöm,

S. Klári

Válasz

Kedves Klári,

Fontos, hogy olyan mosószert kell választani, amiben van fertőtlenítő is, amik sokkal hatékonyabban elpusztítja a kórokozókat, mint a sima mosószerek. Mosógépben ajánlott tisztítani őket, azt pedig, hogy milyen hőfokot érdemes választani, az anyag határozza meg, amiből a maszk készült. A lehető legmagasabb hőmérsékletet érdemes választani, amit az anyag még kibír.


Érdemes betartani a WHO tanácsát, miszerint legalább 60 fokon, mossunk ez alapján pedig olyan anyagból készült maszkot választani, vagy készíteni, ami ezt kibírja. Vasalással is fertőtleníthetünk. Ha nem tudsz minden nap mosógéppel mosni, és a kézi mosást választod, meleg vízbe áztasd be, tegyél rá szappant és dörzsöld egy percig. Ha van szárítógéped, most különösen ajánlott használni, szintén olyan magas hőmérsékleten, amit a maszk még kibír.

Reméljük segítettünk, ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj... info@differenta.hu

Üdv, Ágnes, és a Differenta.hu csapata