−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 39 óra múlva 44 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan vigyázzon a műbőr és a bőr kézitáskára?

  12. 08. 2019      Hogyan ruha

Helló,

Van egy szép műbőrem az e-üzletből, de szeretném, ha a lehető legjobban jó állapotban marad. Milyen alapvető tippeket kell követnem? köszönöm


N. Ivanka

Válasz

Milá Ivanko,

Íme néhány alapvető tipp a műbőr vagy bőrkabát élettartamának maximalizálása érdekében.

Impregnálja!

A kémiai védelem nélkülözhetetlen, ha bármilyen időjárásban kabátot, cipőt vagy kézitáskát kíván használni. A nedvesség gyakori változása nem biztos, hogy a bőr számára előnyös. Egy új bőrdarabgal együtt bebizonyított bőr impregnálószert is be kell nyújtania, és a bőrt megfelelő módon kell kezelni, még az első kopás előtt is permetezve.

Jobban száraz  

A bőrnek - még a legmagasabb minőségűnek is - nem szabad megnedvesednie. Ugyanez vonatkozik a műbőrre. Ezért mindig tartson magával esernyőt, és kerülje a hosszú távú esőket. Ha már nem tudja megakadályozni a vízcseppek kialakulását, akkor az első megfelelő alkalommal engedje meg a megfelelő szárítást, lehetőleg szobahőmérsékleten, de ne a melegítő közelében és természetesen ne a ruhaszárítóban). Az ilyen magas hőmérsékletek a bőr számára nem jók.

mosdatlan  

A bőrdzseki pontosan az a ruhadarab, amelyet a vegytisztító szakemberek gondozásához kell ruházni. Itt garantálniuk kell a jó szolgáltatást és a megfelelően használt mosási módszert, amely nem károsítja a bőrt. Ha nem akarja vagy nem rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy a bőrkabátot a vegytisztításba helyezze, akkor általában ajánlott, hogy a kézmosást csak nem agresszív tisztítószerekkel , szövetlágyító és túlzott parfüm nélkül használja. Kerülje a mosógépet! Ez nem jó a bőrre - fennáll a színek elvesztésének és a finom részek károsodásának veszélye.

Óvakodj a vasalástól

A bőr képes ellenállni a vas hőjének, de nem ajánlott túl magas hőmérsékletet használni. A bőrkabátot mindig más ruhadarabokkal (például ruhadarabbal) kell vasalnia, különben nem kell vasalnia, mivel az anyag makacs, és nem hajlamos a nyúlásra.

Tartsa távol a közvetlen fénytől

A napsütéses bőrkabátban tartózkodás nem olyan jó, mint az esőben tartózkodás. A nyár az az idő, amikor a bőrkabátnak biztonságosan akasztania kell a szekrényben az alakú fogason. Cserélje ki a műbőr megfelelőt   kardigán !

Ne felejtsd el, hogy a Differentu divattermékeiben úgy fogod érezni magát, mint a bőrében.

Tehát magad magad valamit! ;)