+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Hogyan vegyek tüll szoknya

  25. 05. 2017      A divat világában

Már rég nem érvényes, hogy a tüll szoknyákat már csak a balettos lányok viselhetik. A tüll szokna abszolút bestseller, amelyet minden nô és lány megengedhet magának. A tüll szoknya "tutu" igazán must-have darab, amelyet nem csak a lánybúcsún viselhetsz, de a mindennapi viseletre is megfelel. Adunk egy kis ízelítôt, hogy hogyan viseld az ilyen szoknyát.

Szex és New YorkHa azt mondják, tutu szoknya, nagy valószínűséggel mindenkinek, a hattyúk tava jut eszébe Vladimír Begicsev vagy Vaszilij Gelcer, a másik eset pedig a  híres újságírónô Carrie Bradshaw, Sex a városban című sorozatból, aki az extravagáns öltözettôl nem messze járt. Ezeket az outfiteket mind szeretjük, és ne mondjuk hogy nem. De most komolyan, mostanában már ez az outfit mindennapi, nem kell balettosnak, vagy híres újságíonak lenni ahhoz hogy tutu szoknyát vseljünk, csak lányoknak akik szeretik a divatot.
tüll szoknya Deha
 

A tutu szoknya többféleképpen kombinálható és többféle stílussal. A tüll szoknyák többnyire vastag rugalmas gumi derékkal rendelkeznek, csipôn viselhetjük és ezt lejjebb, vagy feljebb húzva ez pedig attól függ milyen felsôt választunk hozzá.Ha az extravagánsabb stílust szereted, akkor egy rövid farmerkabát, és egy converse tornacipô converse torncipô, tökéletes megoldás. Klasszikus top passzol hozzá, kiemeli a vékony csípôt, a lábaid hosszabbnak látszanak, és eltakarja a széles csípôt. Ha pedig egyszínű top a választás vagyis monochorome styl, akkor húzd lejebb a szoknyát és kapj fel egy magassarkút. Ha pedik körte formád van, akkor a térded felett minimális legyen a szoknya hossz, ha pedig alma formád van akkor a rövidebb verziót válaszd, az elônyösebb.
Az ideális hossz, amely minden alkatra megfelel, nem más mint a Deha szoknya amely az eshopunkban épp aktuális, többféle színben. A világos szürkétôl, rózsaszín, lila egészen a sötétkékig. Deha márka olaszországból származik, teljesen hétköznapi és kényelmes darabok, a helyi táncosokkal inspirált, ezért jó választás a tutu szoknya.
tüll szoknya Deha
Egy kis ízelítô, nézd meg a videónkat Different TV .

 

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás