Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 41 óra múlva 6 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű ruhát és cipőt?

  23. 08. 2017      Hogyan ruha

Helló,

Szeretnék tanácsot kérni Desigual ruhávl kapcsolatban és Melissa balerinával kapcsolatban. Esküvőre vagyok hivatalos, megfelelő outfitet szeretnék, de még nem próbáltam ezeket a márkákat. 

Köszönöm

 


Szabó Stefánia

Válasz

Kedves Stefánia,

a méret kiválasztása most nálunk mégegyszerűbb. A kiválasztott terméket, rögtön ellenőrizhető, a következőt kell tenni, MÉRET JAVASLAT alkalmazásra kattintani, és a rendszer automatikusan javasolni fogja, a megfelelő méretet. Ez egy új alkalmazás az online shopunkon, tremézetesen mi is szivesen segítünk, mit edig is. 

Tudjuk, hogy az online vásárlás nem könnyű a méret választásban, ezért úgy döntöttünk, hogy így könnyebb lesz méretet választani. És mi pont ezért, csatlakoztunk a  projekt SizeID-hez, amely úgy tűnik számunkra tökéletes megoldás. Ennek előnye, hogy rögtön el tudod menteni a méretedet, csodás projekt, ha regisztrálsz a honlapjukon, automatikusan elmented a szeretteid, ismerőseid méretét, és nem lesz gond a legközelebbi választáskor. Az alkalmazást ovább küldheted az ismerőseidnek a Facebookon www.sizeid.cz .

sizeid

sizeid

Sziasztok  www.differenta.hu

Zsani 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás