−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 38 óra múlva 44 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan tisztítsuk meg a bőr cipőt?

  12. 08. 2019      Hogyan ruha

Helló,

Régóta keresek néhány bevált tippet a bőráruk (pl. Bőrcipők) tisztításához. Nem akarom, hogy drága darabok gyorsan megrepedjenek és öregedjenek. Tudna tanácsot adni nekem, hogyan kell általában gondozni ezt az anyagot?

Köszönöm


Jane

Válasz

Jano Milá,

Köszönöm érdeklődését. A bőr szép és tartós anyag, ám gondoskodnunk kell róla. ;)

Legjobb barát: Ecset

A kicsi foltokat és szennyeződéseket legjobban vízzel és szappannal távolítsa el a cipőből. De nem elegendő a rezisztens foltoknak és kopásoknak. Ha a cipő szennyezett, használjon speciális, ellenálló foltok, kefék tisztítására szolgáló termékeket! A cipőkezelési eljárás a következő:

1. Távolítsa el a szennyeződést kefével

A szennyeződés gyengítheti a bőr cipőjében lévő szálakat, helyrehozhatatlan repedéseket okozva. Minden használat után óvatosan megmossa a cipőt.

2. Távolítsa el a makacs foltokat szappannal

Vigyen fel egy kevés szappant a cipőre, majd körkörös mozdulatokkal óvatosan, a kefe / szivacs puha oldalával, és törölje le a cipőt. Inkább ismételje meg többször is, kevés vízzel, és ne öntsen sok vizet egyszerre.

3. Vigyen fel egy polírozó krémet, és vigye fel cipőkefével

Használjon tiszta vagy megfelelő színű polírozó krémet, és száraz ruhával kenje le az egész cipőt.

4. Polírozás!

Hagyja, hogy a krém néhány percig felszívódjon. Ezután ismét csiszolja meg őket tiszta, puha ruhával és polírozókefével.

5. Az impregnálás elengedhetetlen

A cipő tisztítása és polírozása után 30 cm távolságban alkalmazzon védő spray-t. Bőrcipője puha, rugalmas és vízálló marad. Ismételje meg a védőpermet alkalmazását évente legalább négyszer, különösen, ha olyan területen él, ahol gyakori esőzések.

Bőr cipő szeretni fogja   Itt!

Ne felejtsd el, hogy a Differentu divattermékeiben úgy fogod érezni magát, mint a bőrében. Tehát magad magad valamit! ;)