EXTRA -20 % ezzel a kóddal EXTRA20 (kivéve az Anekke-t)Vége 297 óra múlva 54 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan tisztíthatók a legtöbbször előforduló foltok?

  05. 01. 2018      általános kérdések

Helló,

Van egy kislányom, és szeretek vásárolni, úgyhogy, amikor magamnak, akkor rögtön neki is vásárolok, és a legújabb trendy darabokat. Persze, imádom a kislányomat, tündéri gyermek, de mint tudjuk, a gyermekek még annyira nem értékelik a ruházatot. Ismerős a helyzet? Óvodás, és majdenm mindennap beszerez csoki, fagyi étel stb. foltokat. Kérhetnék egy kis segítséget? 

Köszönöm! 


Szabó Andrea

Válasz

Kedves Andrea,

ahogy azt a "Vanish" reklám állítja, a szennyeződések és a foltok, mindig eltűnnek. Így tudjuk ajánlani tapasztalatunkból a Vanisht rutin foltok eltűntetésére. Azonban, ha a ruházatot bor, kávé vagy csokoládé éri, a Vanish, már kevés ehhez, nagyon gyakori foltok, mint a fű és egyéb, már egy kicsit nehezebb megoldás. 

A leghatékonyabb fegyver folteltávolító a sebesség! Ha megsérül a ruha darab, lehető leghamarabb, áztassuk hideg vízbe. Nem meleg vízbe, mert a "makacs" foltok még a meleg víz miatt még jobban tönkreteszi a hőmérséklet miatt. 

Nagyon hatékony az ehető só is, mint például a bor vagy a  vér eltávolítására, három százalék hidrogénperoxidot tartalmaz, amely alkalmas fehérítésre. Rúzs foltokra vagy make-up eltávolítására, pedig az ecet, citromsav vagy étkezési só alkalmas. 

Reméljük, hogy ezek a tippek hasznosak leszenk, és hogy találsz valami csinos darabot a kislányodnak is nálunk, nézd meg a  gyerek ruhák  kategóriát, biztos nem okoz csalódást. 

leánykaruha Desigual

Szép napot kívánok www.differenta.hu 
Zsani