+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan ruhát a karakter típusú ovális?

  16. 02. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Hogyan kell öltözni, amikor kitaláljuk típus „ovális”? Van nagyobb melleket, és hasát, már szinte nincs útlevél és nagyobb szamár. Legkeskenyebb része a test a lábak. Nagyon nehéz választani azokat a ruhákat, úgy éreztem, mint egy hordó. Tanácsot adni kérem?


Sarah Raw

Válasz

Kedves Sarah,

Mi minden bizonnyal ajánlotta, hogy kitaláljuk, optikailag hosszabb. Ez úgy történik, például egy mély nyakkivágással, a legtöbb a „V”. Felöltözhet felsők vagy ruhák finoman redőzött hasa, amely magában foglalja a funkciók, mint például a márka Desigual . Ha erős kezek, viseljen ujjú.

Amit feltétlenül ábra meghosszabbította sarkú vagy ék cipő. Ne félj, hogy kiemelje karcsú lábak. Jelölje ki az erősségek és gyengeségek elrejteni. Fókuszban rajta. Slim hely, akkor jelölje ki, például színes témák és élénk színeket. Fedjük le a nagyobb településeken a tompa színek, lehetőleg anélkül, hogy mintákat.

Nyugodtan viseljen szoknyát, különösen szűk szoknya. A bevált modell, ami tetszik, a hüvely ruha kabát vypasovaným. Vypasovaným kabát lesz elérni övvonal, még azt, amit nem. Ha lehetséges, ne visel turtlenecks és kerek nyakvonal. Persze ez attól is függ, a magasság. Ha kisebb, felejtsd el a lábszárközépig érő szoknya, hosszú kabátok, mert addigra már vizuálisan csökken. Még akkor alkalmazza a szabályt „kiterjesztése a karakter.” És amennyire tartozékok - viseljen táska!

ruha Desigual

További szép napot www.different.cz Nikol.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás