+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan ruhát a karakter típusú háromszög?

  19. 02. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Van széles váll és a hát, nagyobb mellek, szamár kicsi és szinte nincs útlevele. Az egyetlen előnye, karcsú lábak. A ruhák, hogy hordom mostanában nem érzem jól, nőies, meg tudná mondani, hogyan kell öltözni?


Hedwig híres

Válasz

Kedves Hedvig

jellege van az ún. „fordított háromszög”, azaz V alakja a karaktert, majd fokozatosan vékonyodik, fentről lefelé. Ezért szükséges felsőtest optika szűkül, ami azt jelenti, hogy kell viselnie kabát nélkül válltöméseket, hagyja díszítő mellkas területén, és ne lodičkovým kivágásokat vagy tetejét, hogy felfedje a vállát. Azt javaslom, inkább viselni nyakvonal vagy mély V-nyakú ,, kagyló „, hogy a keskeny vállak optika és a kiterjesztett hajótest.

A legnagyobb figyelmet a lábak és a csípő, amit lehet kiemelni darabos mintát, szűk szoknya vagy nadrág. Ezek megfelelnek szoknya ,, AAA „. Ami a színeket, kopás felsők sötétebb árnyalatú aa alsónadrág világos. Előny is mini szoknya vagy rövid ruhák, hol állsz a szép lábak. Az elegáns szoknyák megtalálható például a márka Desigual .

szoknya Desigual

További szép napot www.different.cz Nikol.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás