+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan ruhát a karakter típus téglalap?

  14. 02. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Még kitalálni. Széles váll, a csípő és a derék egyenes, olvastam valahol, hogy a testem típusú úgynevezett téglalapot, így tudom, hogy hogyan kéne öltözni rendesen. Kiemeltem az erősségek és gyengeségek elrejteni. Szeretem, hogy a ruha divatos darab, és szereti viselni ruhák és meglehetősen elegáns stílusban.


Eva széles

Válasz

Kedves Éva,

jellemzője egy úgynevezett. „téglalap” vagy típusú karakter alakú „H” betű tipikusan fiús alakja, amikor a vállak olyan széles, mint a csípő és a derék karakter hatotta. Megvan a tipikus fiús alkat, ezért szeretem viselni ruhák és elegáns darab, hogy úgy érzi, több nőies. Megértjük azt. Szóval hogyan lehet elérni ezt? Készítse el görbék!

A cél az lesz, hogy a látszatot keltik, nőies görbék. Wear öv, fűző, szűk felső, rövid, amire létre útlevél. Széles sáv a derék az első választás, optikailag přeštípne jellegű, és létrehoz egy, az ún. Homokóra. Ha szereted az elegáns stílust, akkor minden bizonnyal örömmel, hogy viseljenek hüvely szoknyák és ruhák. És akkor biztosan nem lehet baj darab, magas derék, hogy úgy dönt, szoknya, nadrág vagy nadrág. Félve, de nem is kell más alapvető nőies részletek, mint a mély nyakvonal, vagy necklines típusú ,, víz”, továbbá a T-ingek és felsők a finom anyagok díszítmények a mellkas, stb ruhák adhat egyedi nyaklánc és felhívni a figyelmet az arcod.

Ha van egy karcsú alak, nem kell félni, hogy több rétegből áll. Ami dzsekik és kabátok helyénvaló, hogy egy erős és feszes legyen. Természetesen ez irányítja kiemelni pas! Kerülje az egyenes és ügyetlen střihům. De semmi baj túlméretes darab, akkor elrejteni mindent, és fordítva kiemelve a karcsú lábak és kezek. Azt is elkapni a figyelmet a különleges cipő, tavasz jön, így kap egy szokatlan példát műanyag cipők Melissa .

ruha Desigual

További szép napot www.different.cz Nikol.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás