Black Friday! 15%-ék KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal BLACKVége 105 óra múlva 51 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan ruhát a karakter típus homokóra?

  21. 02. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Azt szeretném kérdezni, hogyan kell ruhát én testalkata. Van vállak olyan széles, mint a fenék, mellek és nagy waist'm karcsú. Sajnos a méretek nagyobbak, mint szerettem volna, sőt gyakran nem tudják, mit vegyek fel, nem ad hozzá feleslegesen a font. Legyen szíves tanácsot?


Bess csupasz

Válasz

Kedves Böbe,

annak ellenére, hogy nincs tökéletes modelkovské 90-60-90, akkor boldog nő. Van egy tökéletes alak egy nő, aki azt mondja, ,, homokóra. „Tehát van egy óriási előnye, megengedheti magának, hogy viselni szinte semmit. De a lényeg, hogy kiemelje a nőies ívek. Dial azaz azokat a ruhákat, hogy nem lesz túl kényelmes, de nem túl szabad. ne bokovým nadrágot, hogy akkor feleslegesen növeli a font, és létrehoz csúnya ráncok akkor is, nem laposabb.

Tökéletes akkor csomagolja hatást projmutím derék, Dior stílusát, vagy stílus ala '70 -es években, az úgynevezett »Új megjelenés«. Christian Dior mindig középpontjában elsősorban a nőiesség, és csak a folyamatosan. Természetesen a szekrényben vegyenek szerelt darabok - kabátok, szoknyák fokozott derék nadrág hét vagy több köpeny ruha. Cipő viselhet sportos vagy elegáns, attól függően, hogy az ízlése. Akár úgy dönt, cipők Converse vagy tűsarkú, baj.

ruha Desigual

További szép napot www.different.cz Nikol.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás