+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan ruha a szám alakja egy körte?

  10. 01. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Van keskeny vállak és a derék, kicsi mell, széles csípő és a comb. Élet a harcot, és őszintén nem tudom, hogyan kell öltözni, hogy egy kicsit maszk. Kérjük, értesítse nekem a típusú karakter?


Zita Calvin

Válasz

Kedves Zito,

A típusú karaktert nem kell harcolni, sem nem fognak zavarni tipikus női alak, és nem akar foglalkozni csak csekély aránytalanság. Ezt úgy érjük el, használja a biztonsági övet a figyelmet a felsőtest. Kiindulási megkülönböztető ékszerek, bolyhos frizura, szép smink, vagy a különböző sapkák, kalapok, sálak és így tovább.

Általában az igazi test típus viselni egy sötétebb alsó, világosabb tetején. Ne viseljen fodros minták és csillogó anyagok. Akkor bátran viselni a kedvenc farmer és felső őket erősebb. Akkor lesz laposabb mély, kerek vagy csónak nyakát.

Ha szeretné, hogy viselni a pólót kell egy nagyobb nyakörvek és zsebekkel vagy minták. Tökéletes szolgáltatás is bizonyítani rétegződését kontrasztos színek. Határozottan nem ajánlom, túl hosszú felsők, hogy fedezze a csípő. Próbálja hangsúlyozni a derekát, éppen ellenkezőleg, egy ilyen övet. Tudod is megpróbál egy divatos rövid felső egy szűk pólót.

Ha tetszik viselni sportos stílus, válassza ki a póló vagy pulóver kapucnival. Kiválasztásánál nadrág, nézd egyenes vágások vagy próbálja meg a nadrág kissé harang. De én nem ajánlom csípő nadrág, van egy tendencia, hogy lerövidíti a lábát. Éppen ellenkezőleg, meg kell próbálnia, hogy kiterjeszti a lábát. Ez úgy történik, rendesen elegendő hosszúságú nadrág. Amikor nadrágot a nyáron, így a hossza a térd vagy annál magasabb.

Ha viseljen szoknyát, akkor a legjobb az Ön számára ,, áčkový „vágni. Hossza rajtad áll. Ismét az egyszerűség a szépség, elkerülve ezáltal jelentős mintákat. Kivételek tehet, ha úgy dönt, egy szoknya függőleges csíkok.

Talán a legnagyobb szolgálatot bizonyítani sarkú ábra optikailag meghosszabbítható. De ha szívesebben viselnek cipők, próbálja meg felvenni egy szín, és keskenyformák, mint a cipők Converse . A téli óvakodjatok a csizma, mindig a magasság a térd alatt, nem a boka, ismét egyszerű, nem mintás. Továbbá, inkább azokat a hegyes, kerek vagy szögletes orr nem laposabb az alakot.

Milyen ruhákat illeti, lehet választani áramlik, lazább vagy túlméretes darabok. Röviden, amelyekben úgy érzi, kényelmes.

Remélem adtam egy kis tanácsot a bánat örömre fordul, a gyengeségek és a preferencia a szomorúság büszkeség, hogy te más vagy.

ruha Desigual

Jó napot, nem pedig www.different.cz

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás