−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 37 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan nyújtható bőr cipő?

  19. 08. 2019      Hogyan ruha

Üdvözlet a különféle!

Van neked gyönyörű Desigual bőr cipőm, de ki kell húzni őket, mert keményen dolgoznak. Hogyan tudom túlságosan elpusztítani őket? Tudsz tanácsot adni?


V. Ladislava

Válasz

Milá Ladislavo,

Nincs stach, sokféleképpen lehet felfrissíteni az új cipőt. Az óvodai tanácsok némelyike, amelyről az interneten olvassa el, a cipőjét nem pusztítja el, hanem eloszlatja. Tehát figyeljetek őket!

Lássuk, hogyan lehet biztonságosan nyújtani a bőr cipőt.

 • Hogyan lehet húzni a cipőt szélességben?

 1. Vásárolhat egy cipő spray-t, amelyet a cipő belsejébe permetezhet, hagyhatja, hogy működjön, és ugyanakkor lassan otthoni cipőt viseljen.
 2. Nagymamáink és anyukáink egy nemzedéke megnedvesítette az erősebb zoknit, amelyeket viseltek, és cipőt helyezett fel. Ilyen felszerelés esetén otthon cipőn kell sétálni. Az ősi módszer biztosítja a bőr cipő kényelmes és biztonságos nyújtását, még akkor is, ha sarkában van.
 3. Az üzletekben van egy speciális nyújtóhab, amely lehetővé teszi a cipő szélességében és hosszában történő húzását feszítők segítségével. A kis cipő kihúzásának legbiztonságosabb módja a feszítők használata. Futtasson cipőt néhány órán keresztül otthon, és a nappali körüli séta után térjen vissza a forgózsákhoz. Ha spray-t alkalmaz a cipő szórására, akkor permetezzen rá a cipőre, és ismételje meg az eljárást többször.
 4. Ha alkoholt alkalmaz a cipőjén, akkor meglazul. Nagyon óvatosan dörzsölje őket, és inkább a cipő belsejét részesítse előnyben.
 • Hogyan terjesztjük a lábujjat?

 1. Próbáljon le a keskeny hegyet ecettel csepegtett ruhával levenni, és tegye problematikus helyre a cipő belsejében.
 2. A cipő hegyének meghosszabbításához vagy meglazításához egy lehajtható hegyű feszítőt kell használni. Ennek a patanak valójában nagyobbnak kell lennie, mint maga a hegy. Helyezze be a feszítőt a cipőbe, és lassan terítse el. A tartók állítható lábujjaszélességgel rendelkeznek, így lassan eloszlathatja a keskeny lábujjat a hüvelykujjáról. Cipőboltokban vagy speciális e-üzletekben kapható, amelyek műanyagot gyártanak gyártási anyagként. Vásárolhat drágább szövettel bevont feszítőt acélrugóval vagy fahúzóval, ám drágább és pontosabban húzza a cipőt. A csapok különféle formában vásárolhatók - női vagy férfi cipő , csizma és nyári cipő.
 • Hogyan lehet elosztani a cipőt egy nagy lépcsőfokért?

Ha nagy a lábszára, és nem segít a klasszikus nedves zoknit, próbálja meg nedvesíteni a zoknit alkohollal és a futócipővel. Ha még ez a módszer sem működik, akkor el lehet terjeszteni az alkoholt maga a bőrön belülről, és óvatosan meghosszabbíthatja a patait.

 • A cipőnek csak egy részét kell nyújtania?

Ha meg kell lágyítania vagy ki kell nyújtania a cipő csak egy részét, alkalmazzon alkoholt vagy alkoholt arra a területre, amely megnyomja. Használhat spray-t is, hogy a kívánt helyre kinyújtja a permetezett cipőt.

 • Hogyan lehet lágyítani a cipő sarkát?

Lágyítsa meg sarkát egy rongy megnedvesítésével, és enyhén átitatja a rongyon. Dörzsölheti az ujjak között a pat falakat vagy krémet használhat az anyag lágyításához. Attól függ, hogy milyen lábbelikből készül.

 • Vágja a szalagot a nyári cipőjén ?

Permetezzen rá a szalagokra az anyag lágyításához, vagy vásároljon egy paraffin gyertyát, amelyet többször felvisszük a szalagokra belülről, óvatosan dörzsölje az anyagot ujjai között, a bőr puhítsa meg.

 • Óvakodj a fagytól!

Bab tanácsai a különféle szervereknél azt javasolják, hogy töltsék fel a vízzsákot, lábbelikbe helyezzék és fagynak tegyék ki. Amikor a cipőben lévő víz tágul, a nyomás önmagában kezd növekedni. Ez a módszer manapság nem nagyon megfelelő. Van néhány, a jobb, de még megfizethető lehetőségek is, és jó húzás bőr cipő, és biztos, hogy ez nem teszi tönkre a fellendülés.

 • Segített a fenti tanácsok valamelyike?

Hogyan terjesszük a kis cipőket, ha minden technika kudarcot vall? Látogasson el egy cipőjavító műhelybe, ahol különleges felszereléssel rendelkezik a cipő nyújtásához. Az ár változhat. 100-200 CZK körül fog költeni, attól függően, hogy melyik cipőt választja.