−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 14 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan mérjük meg a póló méretét?

  09. 07. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Szeretnék egy barátot egy születésnapi partira megrendelni, de pontosan nem tudom pontosan hogyan kell megmérni a megfelelő méret megteremtéséhez. Tanácsot adsz?


Alena Divišová

Válasz

Kedves Aleno,

Az ing méretét a gallér kerülete cm-ben jelöli . A furat belsejétől a gombig mérik. A többi méretet általában nem adják meg, ezért ha vásárolni egy inget az e-boltban, a legjobb, ha ellenőrizni fogja az ügyfélszolgálatot.

Jak se změřit na pánskou košili aby seděla

Először is meg kell mérnie a partnereit. Vigye el a szabómérőt, és csukja be a nyakába a járdaszegély alá úgy, hogy ne legyen teljesen rögzítve. Csúsztassa két ujját az alsó rész alatt. Mozgassa a mért cm-t felfelé. Az így kapott méret a nyakörv méretének mérete, alapvetően az alapméret) és a kész férfi ing . Ha az ember nem kapcsolja be az utolsó gombot, javasoljuk, hogy az inget kisebb legyen .

A férfiak számára a legjobb, a keskeny inge csak a test számára néz. A test még csak nem ragaszkodott hozzá, és nem is ragaszkodott hozzá. Ami az ujjakat illeti, a mandzsetta ingnek valahol a hüvelykujjal összekötő vége felé kell végződnie, miközben lazán húzza a testet. És annyira szélesnek kell lennie, hogy óvatosan csatolja a karórát. A póló ajánlott hossza az, hogy összeköti az elejét és a hátát a combban.

Szép nap a www.different.cz számára, Nikol kívánja.