−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 59 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan lehet vonzó és divatos ember?

  29. 07. 2019      Hogyan ruha

Üdvözlet Differente,

tanácsot adna nekem, hogy milyen ruhákat kell viselni, hogy vonzóbbak legyenek a nők számára? Stílusosabb ruhákat szeretnék vásárolni a szekrényhez, ami nem jön ki a divatból és jól kombinálva. Mit kell kapnom?

Kösz, Pavel

Válasz

Kedves Pavel, köszönöm a nagyszerű kérdést!

Számos férfi egyre jobban érdekel a divatban, és nagyon örülünk róla! Összefoglaljuk néhány alapvető időtlen férfi divat trendjét.

Stílusos fehérnemű

Alsónemű számára kezdődik és véget ér. ;) Egy vonzó férfi nem tud szexi bokszolók vagy rövidnadrág nélkül. A Calvin Klein vagy a Tommy Hilfiger stílusos és kényelmes darabjai felszerelhetők.

Fogadjon a Converse Legends-re

Ha stílusos cipőt keres, a bevált és legendás márkákra fogadhat. Talán elegáns Conversky öltöny és szinte minden emberhez illik. Válasszon vicces zoknit a lábadon, és trendi férfi leszel!

Az egyszerűség a szépség

Szeretne vásárolni főleg időtlen stílusos darabokat? az egyszerű és ritka színkombinációk eléréséhez! A Scotch & Soda érdekes és könnyen kombinálható.

Dobj stílusot a válladra

Töltött zsebek nem divatosak, uraim. ;) A ruhát egy elegáns táskával vagy hátizsákkal fejezze be! Láttad már valaha Tommy Hilfiger-t ?

A Markéta kedves napot kíván stílusosan