−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 57 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan lehet új cipőt nyújtani?

  21. 05. 2019      általános kérdések

Helló,

Szeretnék veled konzultálni. Új cipőt vettem neked, és nagyon szorosak, meg tudná mondani, hogyan lehet az új cipőimet a legjobban és leghatékonyabban nyújtani?


Sandra Nová

Válasz

Kedves Sandro!

Biztosan nem vagy egyedül, aki "zavarja" ezt a kérdést, ezért köszönjük, hogy rengeteg tanácsot adhat az új cipők nyújtására, de nem szabad elfelejtenie, hogy óvatosnak kell lennie.

6 tipp az új cipők nyújtásához

  1. Ha meg kell nyúlnia a cipőjét, kaphat egy cipő-nyújtó spray-t, amelyet könnyen kezelhet, ahogyan azt az utasítások szerint.

  2. Egy másik módja annak, hogy a cipőjét nyújtsa, hogy nedvesítse vagy cipzárja a cipőit, és belépjen a cipőibe, menjen át rajtuk néhányszor otthon, és nyújtson cipőt, különösen, ha bőrcipő.

  3. Speciális habot is használhat a cipők elterjedéséhez. A cipőhab habosítása érdekében még mindig szükség van néhány hordágyra, hogy tartsák a cipőt. Ezt a módszert azonban többször meg kell ismételni. De az alkohollal is választhat. Csak a belső cipőt kell dörzsölnie.

  4. Ha csak a cipő csúcsa megnyomja Önt, akkor egy ecsettel csepegő ruhával húzhatja ki.
  5. Abban az esetben, ha van egy magasabb fekvése, és nem segít a klasszikusnak nedves zoknival, áztassa a zoknit alkohollal és menjen át rajtuk néhányszor.

  6. Vásárolnak új nyári cipőket, és szalagjaik kellemetlenül vágják meg? Spray egy lágyító spray a szalagok, vagy vesz egy paraffin gyertyát, amit meg kell bevonni többször a szalagot, hogy lágyítsa őket.

hogyan lehet új cipőt nyújtani

Jó napot tölthetsz a www.different.cz-nél, szeretném Nikol.