+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan passzolnak össze a színes Desigual darabok?

  04. 01. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Szeretem a Desigual márkát, folyamatosan vásárolok az online shopukról. És rögtön követem az új kollekciót, de nem tudok lépést tartani, az outfittel kapcsolatban. Egy, egy csomó darabom van ettől a  márkától, és az jutott eszembe, hogy eladom őket, de szeretném hogya darabok passzoljanak, például nadrág és póló, vagy ruha és kiegészítők, stb. Tudnának nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm. 


Fekete Milena

Válasz

Kedves Milena,

Nagyon örülünk, kedveled a  Desigual márkát , és ahogy azt leírtad,  még nagyobb örömmel értesültünk róla, hogy tőlünk vásárolsz. Igaszság szerint nem meglepő, hogy nem tudsz lépést tartani velünk, mert az új kollekció mindig nálunk jelenik meg először. Természetesen segítünk összehozni a darabokat, amelyek passzolnak egymáshoz. Különleges design, egyedi darabok, és mindig valami újdonsággal, a megfelelő trendirányzattal. 

Az outfit mindig, a színtől függ és a Desigual márka, mint tudjuk a színekről az ötletességről híres. És, természetesen, segítünk, mindig diavatos és különleges kombináció, színek és vidám motívumok. Például, a póló, pulóver és kiegészítő, különböző motívumokkal, nagyon jól illik, és számít a kígyó és tigris motívum, annál eredetibb. Desigual, luxus, minőség. Tehát a Desigual márkánál kombinálhatod a színeket, a www.differenta.hu -n, óriási a választék, márka és minőség, és ha gondolod a az outfit tippeknél , inspirálódsz. 

Szia, és további szép napot kívánok, www.differenta.hu
Differenta.hu 

Zsani 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás