EXTRA 20% Blutsgeschwister KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 66 óra múlva 8 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan lehet megtanulni járni sarkú?

  01. 02. 2017      általános kérdések

Helló,

élettartam kopás cipők, de vannak olyan alkalmak, amikor meg kell telepíteni sarkú, de van egy nagy probléma, nem tudok járni őket, akkor nekem néhány tanácsot?


Simona Novakova

Válasz

Kedves Simon,

Heels szexi, felhívni a kiló, és a férfiak, hogy szeretnek minket. Ez tény. Az igazság az, hogy sok nő sarka jöhet ízlés, és nem csoda, ha egy nő úgy dönt, cipő, rossz minőségű és kifogásolható magasság, érezzük őket kényelmetlen, nem csak, hogy nem tudnak természetes úton megy, de egyébként van lábuk. De ne aggódj, mi nem jött semmi.

Először is ki kell választani a megfelelő magasságot, ha ebbe most csak ment cipők vagy balerínách képtelenség választani sarka magasabb, mint 10 cm. Amikor kiválasztod, hogy győződjön meg arról, hogy nem nyomja semmilyen módon, de még csak nem is vyzouvat. Válasszon egy méretet csak jobb. Nem kell elsietni, nyugodt teszt cipő és sétálni őket, Sway, próbálja minden lehetséges mozog, amíg nem 100% -ban biztos.

Miután hazaértem, Tedd a cipő , kapcsolja ki a mellkas, has húzza, kiegyenesedik a hát és a lépés, hogy indul a kaland, akkor láthatjuk, hogy néhány perc alatt akkor biztos egy profi modell a divat kifutón.

Jó napot, nem pedig www.different.cz

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás