+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Hogyan lehet lekötni egy sál? Legyen divatos és a strandon!

  23. 07. 2013      A divat világában

A nyár javában úszás tele a varratok. Azt fogja mondani, hogyan süt a strandon, akár büszkék vagyunk, 90-60-90 alakja, vagy sem :-)

Hit a szezon nevezik. Monokini, egy darabból. Ne higgye, azonban a klasszikus úszás sport fürdőruha. Azt fürdőruha is lehet szexi, és gyakran több mint egy bikini. Érdemük abban a tényben rejlik, hogy az első rész van az alsónemű melltartó. Monokini kiterjed a has területén, amely a nők gyakran problémás területeken. Az árvíz a színek és a vágások a monokini megállapítja minden nő.

Monokini (Forrás: google.com) Monokini (Forrás: google.com)

Ha nem, hogy a bizalmat, sem fürdőruha, el néhány szép sálat, vagy pár. Az inspiráció lehet csatolni képet, amely többféle módon viselni. Fontos, hogy a megfelelő méretű hevedert vagy gőz, amely legalább 1 mx 1,5 m. A fenti eljárással, is döntetlen maxi sál Desigual .

Hogyan lehet lekötni egy sálat, vagy pareo (Forrás: google.com) Hogyan lehet lekötni egy sálat, vagy pareo (Forrás: google.com)

A forró napokon, ez is kell gondolni fejfedő, és természetesen nem azt értem, csúnya és nestylové sapkák :-) Ha a típus a divat kalapok és szalmakalapok vidám, fontolja meg egy sálat a hajában. Mindegyikük legalább néhány ház és multifukčnost egyszerűen csodálatos. Ihlette a következő utasításokat.

Módszer lekötni sál (Forrás: google.com) Módszer lekötni sál (Forrás: google.com)

Módszer lekötni sál (Forrás: google.com) Módszer lekötni sál (Forrás: google.com)

Módszer lekötni sál (Forrás: google.com) Módszer lekötni sál (Forrás: google.com)

Ezen a nyáron elsajátította minden medence vagy part monokini egy sállal a hajában stílust a kínálat a teljes felszerelés! Ha nem megy a tengeren, és szeretné megtapasztalni az igazi hangulatot a nyáron, megy a medence party. Mert Pilseners van egy meghívást a közelgő párt Parkhotel Pilsen. Nyári, medence, nagy koktélok és divatbemutató a márka Desigual által Different.cz - ez lesz Plzenská események a nyáron.

Felhívás Pool Party - Divatbemutató DifferentFashion.cz Felhívás Pool Party - Divatbemutató DifferentFashion.cz

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás