+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Hogyan készítsünk saját pénztárcáját otthon? Próbálja ki :)

  21. 08. 2013      A divat világában

Ragyog igazán eredeti darab, hogy „nem felel meg”, hogy bárki más? Ne hozzon létre, vagy csak azt, hogy ha ez tényleg működik? Akkor olvass tovább, van egy egyszerű útmutató a tippeket és trükköket, hogy nagyon gyorsan otthon varrás erszényes anélkül, hogy bonyolult, vagy igényes anyagszükséglet.

Mire van szüksége:

  • bőr, bőr, műbőr vagy szövet (ez rajtad múlik, hogy milyen anyagból szeretné bőr megtartja az alakját, annál jobb)
  • anyag az orrban vagy a szalag szélesebb
  • szíj pénztárca (fül cikkek megvásárolhatók a rövidáru vagy online áruházak)
  • vagy lyukasztás rászegecseinek fogó
  • erősít textíliák (fantom fix)
  • olló
  • nagy tányér, tálca, vagy valami kör alakú, akkor, mint a sablon

... és akkor csak egy kis türelem, és kezdhetjük létrehozni :)

Arról, hogy hogyan csinál egy erszényt otthon. Forrás: google.com Arról, hogy hogyan csinál egy erszényt otthon. Forrás: google.com

1) Először készítse elő az összes szükséges dolgokat a termelés táskák és terjedt ki az anyagot, amelynek mi vagyunk a kézitáska gyártása (bőr, műbőr, textil) a hátoldalon feküdt a sablon obkreslíme fantom marker (előnye, hogy a másik oldalon a toll radír, így nem lát csúnya vonalak), majd vágja ki egy kör alakú bázis táska és mérési mintegy 12 pont körüli kör kerületének, amely később szőni szalagot.

2) Most Perforator vagy szegecseléssel fogó és mi készen proděravíme rámutat egyesével. Elkészítjük a szalag threading lyuk a sorozaton.

3) A fennmaradó szalagok, nyakkendő bulkier íj amelynek segítségével húzza a zsákot a végső alakját. Most már csak meg kell csatolni a fogantyú és a pénztárca, hogy menjen el egy teljesen új darab az utcára :)

Vagy még jobb és könnyebb a teljes, szép és érdekes design kézitáska Desigual ?;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás