−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 30 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Az őszi és téli szezon legtrendibb ruhái, és hogy hogyan viseld?

  17. 10. 2018      A divat világában

Sajnos, a kedvenc nyári ruhádat, már el kell tenned, és azt tanácsoljuk, készülj fel az ôszre és a télre, meseszép ruhák, kényelmes és minôségi kivitelezésben. Egy kis inspiráció, ôszre és télre, és ha azt gondolod, egy picit hűvösebb az idôjárás, nem kell szürke és unalmas outfitet viselned. Gyere velünk és szivesen segítünk hogyan öltözz a hűvösebb szezonban. 

hogyan kell viselni egy őszi ruhát

Tehát, hogyan kell a megfelelően öltözni ősszel? Egyszerű, az igazság az, elrontani semmit nem lehet, a fekete, fehér és szürke színnel, de mi van a mustárral, pirossal, zöldel, púderrel vagy a kékkel? Csikokkal, színes motívumokkal, vidám és ötletes kivitelezéssel? .

Őszi ruha

Tehát ez is nagyszerű. Öltözz ôszi színekben, gyönyörű és különleges ôszi színkavalkád. Dobj fel egy kabátot, színes harisnyával, az őszi outfited egyszerűen művészi lesz. Ezenkívül, óriási boom az ingruha, amely jól  kombinálható mind farmer, kötött kardigánnal vagy meleg felsôvel. A színeket pedig könnyen kombinálhatod. 

Hidd el, hogy a nyárról az őszre és a télre való átmenet sokkal élvezetesebb lesz ezekkel a figyelemre méltó ruhákkal, amelyek segítségével nagyon jól kombinálható. 

Ruha Desigual

Scotch & Soda Shirt

Téli ruha

Nem csak nyáron de télen is, tökéletes és kényelmes viselet. Less be hozzánk és vásárolj kedvedre, szebbnél szebb és csodás darabok. Kifejezetten téli meleg és minôségi anyagból. Biztos találsz kedvedre való kötöttáru, pulóver, vagy szvetter kiegészítôket és ruhákat. 

Scotch & Soda ruha

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?