EXTRA 20% Culito, Anany KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 15 óra múlva 18 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan kell viselni a poncsó?

  13. 12. 2016      Hogyan ruha

Tanácsot adni, hogyan kell viselni egy poncsó? Egy vettem tőled, de egy kicsit harcot a tény, hogy nem tudom, mit tud megfizetni, és mi nem. Ez szép, csak talán én egy kicsit nyúlbéla és mindig jobban, hogy elérje a minősített pulóver volt rajtam X alkalommal.


Linda Janda

Válasz

Poncsó egy zseniális darab, akkor viselje a semmit igazán, mi van a szekrényben. Nem fogsz találni ultra elegáns poncsó, hanem azokat, Kera érdekes az első pillantásra. Női poncsó velünk egyszerűen más. Tehát, ha van egy ilyen mutatvány, mint ez poncsó Desigual :

Desigual Remedios poncsó / pulóver

És azt javasoljuk, pénztárca inkább takarékos monokróm stílusban. Lehet, hogy a színes virágok lenne egy nagy roham pulóvert, mert egyesíti mintákat, rajta egy poncsó.

Poncsó rojt nagyon divatos, és a jog, "utazott". De a poncsó egy divatos kérdés, hogy akkor feltételezhető, minden nő és minden úgy néz ki. Poncsó elrejteni hiányosságok a karakter, amíg nem lesz igazán kényelmes.

A piacon megtalálható esőköpenyek egy másik vége a nyak. Szabad nyak, magas nyakú vagy V alakú nyakkivágás tökéletesen illeszkedni a nyakát. Ha szenved keskeny vállak vagy mellszobor, próbáljon ki egy poncsó nagyon alacsony nyakkivágással vagy egy feszes vonal körül a nyakát, amely vizuálisan szélesíteni a vállát. Poncsó rendszerint viselt a nyakán, de vannak eltérések cipzárral és gombok. Vagy változatok reverzibilis nélkül fordult.

Válasszon egy poncsó, hogy kapsz egy tökéletes illeszkedést, ne legyen túl követése, de nem túl nagy. Ahhoz, hogy ez csak úgy érezte jó. Ez a fő cél. Egyébként ne aggódj, mert a poncsók igazán nagy divat darab.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás