−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 8 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Hogyan kell öltözködni a Valentin-napra?

  21. 01. 2019      A divat világában

Kevesebb, mint egy hónap alatt minden szerettünk, a Szent Keresztelő Szent János ünnepe van. Valentin-nap. És bár ez inkább amerikai ünnep, engedjük el, hogy csak szeretnénk ünnepelni. Csak azért, mert örülünk annak, hogy kedves fele van, és hogy van egy sztereotípiánk ezen a napon, kissé megpótolhatunk. Akár ünnepel egy ünnepet, akár nem, elkészítettünk néhány tippet az Ön számára, amelyek szerintünk minimálisra csökkenti azt a gondolatot, hogy egyszerűen ünnepelje ezt a nyaralást.

Női Valentin ruhák

Számos típusunk van a hölgyek számára. Biztosan szem előtt kell tartanod, hölgyeim és uraim, hogy a férfiak általában szeretik a nők ruháit. A nőt nővé teszik. Ez tény. A Desigual nem hagyományos női ruháit viselni tudná, biztosan lehet bűnös és egy hölgy, aki ebből a divatmárkából Desigual lesz . Végül, de nem utolsósorban, ne felejtsd el elfelejteni Calvin Klein közelgő női fehérneműjét. Amikor este lefekszel, öltözzön fel a Calvin Klein édes, mégis szexi pizsamában, és higgye el, hogy a Valentin nem fog ellenállni.

női ruha Desigual

női öltönyök Desigual

fehérnemű Calvin Klein

Férfi Valentin ruhák

Uraim, ne becsüld alá a valentin divatot, és húzza le az érdekes férfi Desigual ingét. Választhat a különböző minták közül. A tavaszi és nyári 2019-es új kollekció tele van képzeletbeli darabokkal, amelyeket kedves fele biztosan értékelni fog. Ebben a Valentin-napi virágos ingben biztosan meg fogod csinálni.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?