−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 17 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan kell mosni a cipőt egy mosógépben?

  10. 05. 2019      általános kérdések

Helló,

Szeretnék veled konzultálni. Fehér cipőm van, gyakran viselem őket, és nem akarok semmilyen időt takarítani a kezemben. Azt tanácsolja nekem, hogyan kell mosni a gépemet a mosógépben, hogy ne bántson nekem?


Adam Krásný

Válasz

Kedves Ádám!
Köszönöm a kérdést. Bár úgy tűnik, hogy nem, a legtöbb ember cipője súroló. Természetesen meg kell különböztetni, hogy melyik cipőt lehet mosni a mosógépben, és ami egyáltalán nem. Ne mossa le a bőr- és velúr cipőt a mosógépben, eldobhatja őket. A mosógépben csak a szövet cipőt lehet mosni.

Hogyan kell mosni a cipőt egy mosógépben?

Először távolítsa el a betéteket a cipőkről , amelyeket kézzel tisztítani kell kefével és mosóporral, és hagyjuk megszáradni. Ezután távolítsa el a csipkéket a cipőből, mossa meg őket szokásos ruhákkal. Jó hegycsúcsot össze kell kötni, hogy ne csúszjanak be a mosógép dobjába . Ezután öntsük a cipőt egy vödörbe, amelyhez hozzáadhat egy kis tavaszt. Ezután öblítse le a cipőt tiszta vízzel.

A cipő behelyezése előtt tisztítsa meg a gumibetétet a fogkrém vagy a Cifem (fürdőszoba tisztító ) segítségével. Ha mindezek a lépések befejeződtek, helyezze a cipőt egy mosózsákba vagy párnahuzatba, hogy elkerülje az esetleges lazítást, és ideális esetben használjon mosógélt . Néhány mosógépen közvetlenül a cipőn van mosási program. Ha a mosógép nem rendelkezik ezzel a programmal, állítsa a mosást finom szövetekre, a víz hőmérsékletét 30 ° C-ra és a lehető legalacsonyabb sebességre . Ez megakadályozza, hogy a cipő elforduljon. A cipő mosása után vegye ki és hagyja megszáradni a fűtéshez. Távolítsa el teljesen a szárítót.
hogyan kell mosni a cipőt a mosógépben
Jó napot tölthetsz a www.different.cz-nél, szeretném Nikol.