−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 38 óra múlva 33 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Hogyan gyújtsuk meg a WoodWick gyertyát

  12. 09. 2018      A divat világában

Igazából nem kell nagy tudomány egy gyertya meggyújtásához. De a Woodwick nem csak egy gyertya. Egyedülálló, kiváló minőségű viaszokból, tiszta fúvott üvegből és természetesen fából készült kanócból készülnek.
A WoodWick gyertyák mágikusak, és így a megfelelő égéshez elég egy kis varázslat. Felejthetetlen hangulat tele harmonikus illatokkal a kandalló tűzerejének hangjával, egyszerűenelenállhatatlan. 

WoodWick gyertya

Mielőtt megvilágítanád a WoodWick gyertyát, ne felejttsd el hogy a fa kanóc egy kicsit más, mintha pamutból készülne. A fa elegendő ahhoz, hogy az egyik végén meggyuljon, a láng terjed, és azután hosszan ég.

Engedje meg, hogy a gyertya égesse mindaddig, amíg a viasz fel nem oldódik az üvegtartály minden oldalára. Körülbelül 30 perctől egy óráig tart, mindig az üveg méretétől és az alajától függ. A viasz nem marad a szélein, és az úgynevezett alagút nem alakul ki.

A láng magassága változhat, de emiatt nem kell aggódnia - még egy kis láng is, túl égőnek tűnhet. Ha a gyertya füstölni kezd, vagy a láng 4 cm-re emelkedik, javasoljuk, hogy a gyertyát fújja, hagyja lehűlni, és rövidítse a kanócot 0,3-0,6 mm-re.

Soha ne mozdítsa el a gyertyát, amíg ég, mert a viasz forró, és a kanóc könnyen elmerülhet benne. Ne tegye ki és ne hagyja nyitva az ablakot, ventilátort vagy légkondicionálót. Az égetés ideális helyszíne egy lapos hőálló felület, és egy gyertya fából készült dekoratív dísznek is használható.

WoodWick gyertyák

 

Miután a gyertya kialszik, a viasz ismét merev lesz és megvárja amíg újra meg lesz gyújtva. Azonban, ha az utolsó 1 cm viasz alul van, ne égesse tovább a gyertyát. Az Ön biztonsága érdekében a WoodWick azonnal leáll, amint az alja közel van.

Most csak válassza ki a megfelelő illatot, és élvezze ezeket a kis tippeket a megfelelő égő és repedező WoodWick gyertyák, amelyek örömet okoznak Önnek és mindenkinek, aki meglátogat.

Woodwick Oudwood

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?