EXTRA -20 % ezzel a kóddal EXTRA20 (kivéve az Anekke-t)Vége 297 óra múlva 1 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Hogyan kell helyesen folytassa az árucsere?

  17. 02. 2017      vizsgálatok Különböző

Tanácsot adni, hogyan kell eljárni, ha áru kicserélése. Anya is jogosult rá? A múlt héten vettem egy lányom lányos ruha Desigual, de én rosszul ítélte meg a megfelelő méretet. Szép ruhák lánya biztosan illeszkedik a számlát, de azt ki kell cserélni őket a nagyobbak. Köszönöm.


Klara Cream

Válasz

Helló,

Ön jogosult a helyettesítő számított 14 napon belül a csomagot. Mivel akkor vette a csomagot, három nappal ezelőtt, természetesen szeretnénk cserélni méretét. Azonban meg kell küldeni a ruhát vissza az eredeti állapotát, vagyis címkék, lehetőleg az eredeti csomagolásban. Természetesen, ha már megsértette a csomagolás, csomagolja szerint a legjobb belátása szerint így lehetett a visszavásárlás vagy másik szülő az ő kis hercegnő.

leánykaruha Desigual

Biztosan van nagyobb méretű ruhákat, hogy elrejtse a nevet, akkor viszont a másik szülő nevykoupil. Tehát ne ijedjen, amikor a méret a boltban eltűnnek. Arra kérünk, hogy a ruha csomagolva küldte vissza a címre felsorolt Ismerőseiddel www.different.cz vagy a számla alján. Ezt a címet a csere / visszatérési politika. Együtt a ruha is, küldjön egy számlát kapott őket. Mert van egy másolatot az e-mail, vagy meg kell győződni arról, hogy is másolhatja, illetve a számla írja le, hogy miért ruhákat visszatérő mi fog változni, és milyen méretű, mi kell kettős ellenőrzés. Abban az esetben, az áru visszaküldésének a számla államok számla számát.

Amint megérkezik a csomag akkor 14 napon belül, akkor kap értesítést az e-mail, kicserélik, vagy visszatéríti a fiókjába. Reméljük, hogy már van egy világos és reméljük, hogy ön és a lánya egy új ruhát Desigual csak öröm.

További szép napot. Nikol a Different.cz