−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 48 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Hogyan illeszthetem az erszényes táskámat a kedvenc felszerelésedhez?

  06. 02. 2019      A divat világában

Hogyan illeszkedjenek a táskákhoz? Ez az, amit gyakran kérdezel bennünk. Talán azért, mert nem ismeri a tanácsot, akkor sem fogod megvenni ezt az időtlen kézitáskát. Ebben a cikkben tanácsot adunk Önnek. Választottunk Önnek néhány ruhát, amely hamarosan megmondja neked.

Műanyag zacskók Mindent tudni fogsz a zsákról. Ez egy forradalmian új márka, amely kézitáskákkal rendelkezik, amit saját képzeletére építhet. Tudjuk azonban, hogy nem könnyű választani sok közülünk, így néhány darabot összeállítottunk, hogy inspirálja Önt. Ha megvásárolja az egész készletet, amelyet csak a belső zsákot vásárolhat, az összetevőket idővel megváltoztathatja. Nos, hogyan lehet majd az egész zsákot beállítani a különböző ruhákra?

A zacskó O táska, még akkor is, ha műanyagból készült, megkönnyíti mindent. Legyen szó sportos, elegáns vagy üzleti felszerelésről. Szépen illeszkedik a Desigual nyári ruhájához és a Differenta Design pulóveréhez. Ragyogó nadrágot is viselhet, sportos pulóverrel és ruhával, a kapucnis tunikában. Ne félj, hogy színes színű fogantyúkat kombináljon színes testtel, sok érdekes stílusod lesz, amit sok járókelő észrevett. Ez a fő és még sok más a következő videóban.

További inspiráció található a különböző TV-n található videóinkban!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?